Sevdiye sonuçtan hiç memnun değil

Söğütsen Seramik Sözünde Durmuyor

27 Eylül 2023 16:55

Söğüt seramik Ünye'den aldığım mutfak fayansları fabrika hatalı (ayıplı mal) çıktı. Hem Ünye bayisi hem de söğüt seramik müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede malın ayıplı mal olduğunu kabul ettiler. Aşağıda hangi tarihlerde iletişime geçtiğim yazıyorum. Çözüm yok para iade yok. Şubat 2023 17 Haziran 2023 26 Haziran 2023 ( bunlar sadece WhatsApp yazışma tarihleri konuşmalarım hariç) _ünye bayi sahibi ile WhatsApp yazışmalarım: 14 Ocak 2023 - 21 Mart 2023 -  31 Mart 2023 2 Mayıs 2023 17 Haziran 2023 26 Haziran 2023 27 Haziran 2023 _ünye bayi müdürü ile WhatsApp yazışmalarım: 6 Temmuz şimdi. Söğüt seramik kurumsal bir firma ise eğer neden bu süreci profesyonel sürdüremedi. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Bataryam çiftlik tipi olduğu için onlar da sökülecek ve sonrası tekrar takılacak. Aspiratör için servis de iki defa gelecek. Kırma olacak. Montaj olacak. Bu kadar işin maliyetini kurumsal firma olan söğüt seramik'ın hesaplayıp bana ödeme yapmasını bekliyorum... Ki bu kadar masrafın bedelini biz karşılamayız, montajı yapan usta, ürünün hatalı olduğunu görmeliydi dediler.

Malı üreten söğüt seramik, fakat usta hatayı görmediği için tüm süreçten biz sorumlu değiliz. Ürünün mal bedelini öderiz biz deniliyor. Ve ürünün bedelini bile ödemek bu konuşmadan sonra tarafıma arayıp ödeme yapılmıyor. Bir telefon aldım şimdi Ünye bayisinden, genel merkezden telefon gelmedi dediğimde siz arayın dedi. Tenis maçına hoş geldiniz. Ben pinpon topu.

Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 03:43
Cemre Mermerit 3 Defa Hatalı Ürün Getirdi Ve Ücret İadesi Yapmıyor
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:54

19 Eylül 2023 23:29
Beyaz Ahşap Mimarlık Eksik Malzeme Gönderildi, Ürünler Hatalı, Malzeme Kalitesiz

24 Ocak 2024 09:25