Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sneaker Live Nike Air Forces Ayakkabı

19 Ağustos 2023 03:10

Gaziantep Prime Mall AVM sneaker live mağazasından Nike Air forces marka ayakkabı aldım. Kutusunun özensizliği ve basitliğinden şüphelendim ayakkabının çakma olup olmadığını anlamak için ayakkabının kalitesine yapısına baktım, bir de Nike mağazasından bakıp gözle ve Elle kıyaslama yaptım şüphem daha da arttı. İnternet üzerinden barkod okuttum ve ürünün çakma olduğunu anladım. Ürünü 2 saat önce almama rağmen iade için sneaker live mağazasına tekrar gittiğim de iade nin olmayacağını belirttiler. Yaptıkları modern eşkiyalıktır nere de yaşıyoruz? Ne demek ayıplı ürününüzü geri almıyorsunuz? Böyle vurdumduymazlık olabilir mi?

Didem
Didem

Merhaba, Adana cadde mağazasından New Balance 480 ayakkabı aldım. Ürün internette satış yapılan sneaker mağazalarındaki gibi sahte. Barkod okumuyor, Made in Turkey yazıyor. Ayakkabı dikişleri çok sağlam değil. Bu ürünü indirime koymuşlardı, içinin astarı bile hemen çıktı. Ayrıca Sketchers mont aldım, o da Made in Turkey. Sanırım Türkiye'de üretilrn ürünleri alıyorlar o yüzden de uygun ama orijinal olmuyor. Bence bu mağazanın tüm markaları kontrol edilmeli! Mağazaya gidip sorgulama yapacağım ve tekrardan buraya yazacağım.