Smartmi Gorilla 1200w Hız Problemi

Yusuf
18 Eylül 2023 12:53

Media mart Kocaeli mağazasından bir süre önce smartmi gorilla 1200w satın aldım. Kutu üstünde 65 KMH max hız ibaresi sebebiyle gücü hoşuma gitti ve tipi ilgimi çekti gezerken. Satın aldıktan sonra 50 KMH yi geçmediğini gördüm. Bana çocuk kilidi mevcut Cepport a gönderip ücretsiz açtırabiliyoruz. Ok. Dedim gönderelim. Göndermişken de ekranda yazılım hatasıyla bataryanın ve max watt ın yanlış yazdığını bununda düzeltilmesini talep ettim. Ürünü sürekli aradım durumu için ürün son güne kadar sıra bekliyor dendi. (neredeyse 1 ay) son yasal sürede de birden yollanmış Media Markt'a. Teslim aldım nasıl gönderildiyse öyle. Cepportu aradım yetkili kişi ile görüştüm. Gayet yayvan pişkin şekilde hız kilidi kaldırılmıyor artık böyle. İyi de kutunuzun ve reklamınızın üstünde neden kocaman 85 km menzil 65 KMH max speed yazıyor kardeşim diyorum, sorununuz varsa aldığınız yere başvurun denildi. Pişman oldum. Yazıklar olsun.
Ben liseli Scooter sürücüsü değilim. Firmalarım var benim ticaret erbabıyım kandırılacak ergen değilim. Hobi için biniyorum ben bu cihaza.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bitmeyen Smartmi Gorilla Power 1200W Sorunları

06 Ağustos 2023 18:30
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Eylül 2023 12:52
SmartMi Yasal Süre 20 Gün Denildi. 30 Günü Geçiyor. Onarım Gerçekleşmedi.
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
05 Kasım 2023 15:06