Baran sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia 2021 Ve Üzeri E Tech Model Arızaları Şikayetleri

03 Ocak 2024 23:31

Skoda Octavia 2020 ve üzeri e-Tec arızaları ve mağduriyeti yaşayan kullanıcılar olarak birleşip bu mağduriyeti giderebilmek için fikir alışverişi yapalım diye düşünüyorum. Ben dört şehirde dört servis değiştirdim. Toplamda kayıtsız yirmi dört defa, kayıtlı on beş defa servise gittim ancak sorunlar devam ediyor ve şu an mahkemeye başvurdum. Instagram kullanıcı adım 'chelseabfa'. Gerekirse bir grup oluşturalım, birlik olalım ve fikir alışverişinde bulunalım.

Yorumlar (5)

Cihat
Cihat

Baran Bey ne yaptınız devam eden süreçte çözüldü mü sorununuz?

Baran

Merhabalar, hocam hiçbir şekilde çözülmedi ve sistemlerinde aracın mahkemelik olduğunu bildikleri ve gördükleri için çözmüyorlar bilakis itiraz edip kabul etmiyorlar arızaların olduğunu

Merve

Benim de arıza verdi. 48 v akü arızası denildi. Garanti kapsamında değilmiş. Tekrarlarsa değiştirmek gerekebilirmiş.

Merve

Metin bey ; akü değiştirmedim. Aracı güncelledik tekrarlarsa değiştiririz dediler şu ana kadar tekrarlamadı

Metin
Metin

Merhabalar Merve hanım benim aracımda da 48 v arızası verdi akü değiştim tekrar aynı arıza Bilgi verirseniz sevinirim

Skoda Kronik Elektrik Arızaları

Eray
20 Kasım 2023 20:31
Edip sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia'nın Sürekli Arızaları Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyet Yaşatıyor

Edip
26 Haziran 2025 13:27
skoda-octavianin-surekli-arizalari-ve-bilgilendirme-eksikligi-magduriyet-yasatiyor-1.jpg

Aras
13 Aralık 2023 18:05