Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
24 Ağustos 2024 18:29

23/08/2024'te aracım olan 2021 model Skoda Superb aracımı Erzurum Skoda yetkili servisine 45.000 km periyodik bakım için götürdüm. Aracın bakımı yetişmeyeceği ve bir sonraki gün 24/08/2024'te teslim edileceği söylendi. Aracımı servise hasarsız olarak teslim ettim. Aracımı teslim almaya gittiğimde aracın kaput kapağında tahmini olarak 30 cm göçükler ve boya atması olduğunu gördüm ve bu şekilde aracımda oluşan hasarlardan dolayı teslim almayacağımı söyledim. Fakat servis çalışanları umursamaz bir şekilde 'önceden olmuştur' deyip dalga geçtiler. Ben aracımı teslim ettiğimde aracımın hasarsız olduğunu ve kamera kayıtlarını istedim. Aracımı teslim ettiğimde aracımı gören kameralara bakalım dedim, kabul etmediler. 'Biz bakar size dönüş yaparız' dediler. Halen daha dönüş olmadı. Skoda müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, kayıt oluşturdum, oradan da dönüş olmadı. Skoda gibi bir marka bu duruma nasıl sessiz kalıyor? Gerçekten anlamıyorum. Çok mağdur oldum. Orijinal olan aracım hasar gördü. Kimseden ses çıkmıyor, mağdur ediliyorum. Sorunum, ben aracı alırken bir sürü para verdim. Kimse kolay kazanmıyor. Sosyal medya ile her yerde sesimi duyuracağım ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

28 Ağustos 2024 17:08

Ben arabamı Skoda ya bakım için götürdüm ve geri teslim alırken arabamın kaportasına da çizikler ve hasar var buna karşı bana ne keşif belgesi ne de bana kamera kayıtlarını verdiler ben bu süreçte nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum bana hiçbir şekilde Skoda bayisi bana yardımcı olmadılar

profile profile

Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 15:04
Sıfır Araçta Bitmeyen Elektrik Arızaları Ve Çözüm Bulunamaması
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
19 Ağustos 2024 12:13
Skoda Kamiq 2024 Cam Tavan Cam Çatlak
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Araç Servisinde Yanlış Boyama Ve Değer Kaybı Sorunu

Kadir
21 Şubat 2025 13:16

Skoda Kalite Beklentisi Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Ömer
10 Mayıs 2024 12:03
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
10 Kasım 2023 22:07