Sebahat sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:44

Milli Piyango online da sihirli kazançlar oyununu aralık 2023 ten 3 Nisan 2024 e kadar oynadım. (birkaç değişik oyununu da denedim onlarda hep aynı düzende) Bu süre zarfında oyun 3-5 dakika içerisinde sadece ve sadece parayı yedi. Oyun tamamen bizlerin parasını kaybettirmeye programlanmış. Sisal bizlerin parasını şans adı altında bünyesine geçiriyor. İnsanların paralarıyla haksız kazanç elde ediyorlar ve bizleri maddi manevi zarara uğratıyorlar. Bu konuyu CİMER e de yazacağım.

Edit : kaybettiğim para 200 bin oldu. Bu kadar para yatırıp hiç mi kazanılmaz. 1000 lira ile başlarsan önce 700 850 arasında tutuyor sonra 1200, 1100 gibi yapıyor sonra küçük küçük vererek düşürüyor. Bir ileri 3 geri 5 ileri 7 geri tam vaz geçeceksin 200 e düşsen bile 500 TL verebiliyor ve devam ediyorsun e onu da alıyor. Verdiği para senin paran! Ve bunu yaparken de şunu yerine getirmiş oluyor ; oyun açıklamalarında geri dönüş %65 %70 gibi olduğunu söylediği için paranın bu dilimlerini veriyor. Ama harcanacak şekilde veriyor. Sadece o kadar oynayıp kazanamamak ya 3 bin 5 bin kazanmaz mi bir insan binlerce denemede? Hep aynı senaryo maalesef. Para iademi istiyorum. Çünkü bunun şans oyunu olmadığını düşünüyorum.

15 Mayıs 2024 16:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

15 Mayıs 2024 23:06

Verdiğiniz numarayı aramıştım ve sonuç alamadım. Hiçbir şey yapamayacaklarını söylemişlerdi

15 Mayıs 2024 23:17

Ayrıca burada zaten yazdım. Siz benden görüş ve önerilerimi mail ya da tel yolu ile söylememi yazıyorsunuz. Sunduğunuz çözüm bu mu? Şans oyunu demişsiniz sadece şanslı siz misiniz. Bu kumar değil kumar oynamadım. Oyunlar, kumar gibi sadece kasa kazanacak şekilde programlanmış. Bu haksız bir kazanç. Para iademi istiyorum.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 23:51
Ergün sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 02:48
"Maalesef ismini anımsayamadığım bir hanımefendi aradı, yeni bir bekleme sürecine sokmadan, hesabımı geçici olarak açtı ve içerideki bakiyemi banka hesabıma aktarmama izin verdi sağ olsun. Kendisine çok teşekkürler ediyorum."
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 02:04

Milli Piyango MP Online Yatırım Uzmanı Oyunu Fiyaskosu

21 Kasım 2023 23:25
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:39
Milli Piyango Online Para İadesi