Sinpaş Yapı'da İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Sinpaş Yapı'da İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
18 Aralık 2024 13:07

Sinpaş Yapı tasarruf şirketine başvurduğuma bin bir kere pişman oldum. İnsanlar zor durumda diye böyle yollara başvurmak zorunda kalıyor. Bu tür şirketler de insanları daha da zor duruma sokmaktan, insanların parasını vermemekten mutluluk duyuyor anladığım kadarıyla. Şirkete başvuru yaptığımda 147 bin lira organizasyon ücreti ödedim. 5 ay her biri 14 bin liradan taksit ödedim. Sonrasında maddi durumum el vermediği için iptal etmek istedim. Şubedeki personelle görüştüm. Yatırdığım taksitler ve organizasyon ücretinin hepsini verecekseniz iptal etmek istiyorum dedim. Şubedeki personel, hepsini verecekler artık yeni kanuna göre, bilmem BDDK'ya göre hepsini verecekler dedi. Ben de iptal ettim. 12 Ekim 2024'te 14 gün içinde iade edilir dediler. Bekledim. 14 günden sonra tekrar şubeyle görüştüm, organizasyon ücreti verilmiyor dediler. Dalga geçer gibi yatırdığım taksitleri alabilirsiniz dediler. Kabul etmedim, süreç devam etti. Sonra müdürle falan görüştük, hepsini vereceklerini söylediler. Tam 3 ay olacak, daha bir lira para alamadım. Zor durumdaydım, daha da zor duruma soktular. Bugünden itibaren avukatla görüşüp tüm kanıtlarla birlikte mahkemeye çıkacağım.

Ümit
20 Aralık 2024 09:45

Genel merkezden aradılar, organizasyon ücreti kesinlikle verilmeyecek bu bilgiyi veren personel hakkında gerekli işlem yapılacak dediler 3 aydır bekliyorum benim bu mağduriyetimi kim karşılayacak avukata vereceğim diyorum siz bilirsiniz diyorlar böyle bir şey yok bu şirketin kapısının önünden geçmeyin

23 Aralık 2024 18:10 (Şikayetten 5 gün sonra)

Adem

Siz 3 aydır bekliyorsunuz. Biz yasal süresi 6 ay doldu 8. Ayın içindeyiz şu an BDDK ya şikayet ettik. Sizde edin lütfen. Mahkeme olayına gelince blöf olarak düşündükleri için rest çekiyorlar doğal olarak. Sonuçta kaç kişi mahkemeye veriyor. Avukat vs bir ton para. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Biz BDDK aşamasını geçtik. Şimdi sıra mahkeme kısmında.

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Şartlarının Değişmesi Ve Güven Kaybı

04 Ocak 20:36
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:43
Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sistemiyle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı
Ruşen sonuçtan hiç memnun değil

Faizsiz Finans Firmasında Organizasyon Parası Karmaşası

06 Şubat 14:23