İdris sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO Boulevard Çankaya - Teslim Edilmeyen Ev!

31 Temmuz 2023 16:41

Sinpaş Boulevard Çankaya Ankara projesinden geçen sene 4+1 ev satın aldım. Yaklaşık 1.5 yıl önce. Evi satın alırken kendi bünyelerinde taksitlendirme yapıldı. Evin en geç 2023 mayıs-haziran aylarında teslim edileceği vadedildi. Son büyük taksitlerin tarihini de 30.05.2023 ve 30.07.2023 olarak ayarladık. Sinpaş'ın Altınoran projesinde bulunan ve yine 2015 yılında Sinpaş'tan satın aldığımız daireyi satarak son taksitleri ödemek niyetiyle bu şekilde bir ödeme planı oluşturduk ve durumu da satış temsilcisi ile paylaştık.
Gelinen noktada evi teslim etmedikleri gibi taksiti de ertelemiyorlar. Bizim evimizi satmadan taksiti ödeyemeyeceğimizi söylememize rağmen hiçbir olumlu yaklaşım göstermiyorlar.
Üstelik evin ne zaman teslim edileceğine ilişkin bir tarih de veremiyorlar. Mayıs ayında teslim edeceklerine söz verdikleri evi ağustos ayına gelmemize rağmen teslim edemiyorlar ve teslim süreci belirsiz, çünkü inşaatlar teslime çok uzak, oldukça eksik.
Teslim etmedikleri ve ne zaman teslim edecekleri belli olmayan ev için ödemede hiçbir esneklik de gösterilmiyor üstelik.

profile profile
31 Temmuz 2023 16:59 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir. Müşteri İlişkileri yöneticiniz sizi kısa sürede arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, Sinpaş GYO Müşteri İlişkileri Yönetimi

İdris
İdris
17 Eylül 2023 10:09

Neredeyse 2 ay oldu bu şikayeti yapalı. Beni sizin firmanız adına hiç kimse aramadı. Ve güncel reklamlarınızda dahi 2023 teslim diye tanıttığınız projeyi ne zaman teslim edeceğinize dair bir bilgilendirme, davet yapmadınız.

Neslihan
22 Temmuz 2023 11:33
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO More Suit Tapu Sorunu

05 Eylül 2023 17:07
Emir sonucu yetersiz buldu

Sinpaş Altınoran'da Mahremiyet İhlali Ve Yönetim Sorunları

21 Nisan 2024 11:11
Sinpaş Altınoran'da Mahremiyet İhlali Ve Yönetim Sorunları

Sinpaş GYO Kapora İadesi Yapmıyor.

23 Ağustos 2023 02:26