Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Singapore Airlines Uzun Uçuşta Yaşanan Mağduriyet Ve Mil Sorunları

02 Ocak 2024 22:58

22 Aralık 2023 İstanbul-Singapur 13.25 SQ391 (Singapore Airlines )
02 Ocak 2024 Singapur -İstanbul 23.35
SQ6267 ( Boeing 777 Via Turkish Airlines)
uçuşları için Singapur Havayollarından uygulama üzerinden 3 kişilik bilet aldık.
Gidiş te Singapur Airlines ile uçuş yaptık. Online check-in de hiçbir sorun çıkmadı. Dönüş uçuşumuz ise partner havayolu THY ile gerçekleşti. Fakat bu uçuş için bütün uğraşlarımıza rağmen online check-in yapamadık ve sonuçta kontuarda en son kalan arka orta bölümde 51 numarada oturmak zorunda kaldık. Küçük çocukla orta bölümde yaklaşık 12 saat çok zorlandık. Aynı sırada bulunan son 3 yere oturduğumuz için şükrettik. Diz mesafesi de koltukların yatma kapasitesi de çok rahatsız ediciydi.
Bunun dışında 48 saat öncesinden başlayarak, Singapur Havayolları Web sitesinde dönüş uçuşu ile ilgili işlem yapamadık dolayısıyla bugün hala dönüş için Millerimizi alamadık, bunu dışında eşimin mil için üye no sunu da sadece ilk uçuşa işleyebildik ama ona da Mil işlenmedi. Singapore Havayolları sitesinde "Uçuşunuz partner havayolu aracılığıyla ise diğer havayolu ile irtibata geçin " ibaresi dışında hiçbir bilgi yok. THY sitesi ve uygulamasında da biletleri Singapur Havayollarından aldığımız için Bilet numarası ya da Rezervasyon No su ile hiçbir işlem yapamıyoruz. Uçuşumuz bile görünmüyor.
Sonuçta 12 saatlik uçuşta mağdur olduk, ve millerimiz de işlenmedi. Partner Havayolları durumu yönetemiyorlar. O zaman bu uçuşu Singapore Airlines bilet kesmemeli. Bir uçuş e-maili dahi alamadık. Hiç memnun kalmadık.

03 Ocak 2024 11:47

Uygulama üzerinden de şikayetimi ilettikten sonra milleri eklediler en azından. Buradan henüz ulaşan olmadı ama uygulamada ki şikayet Singapore merkezli olduğu için daha hızlı gelişti. Şimdi o milleri Elite e eklemelerini bekliyorum. O hala 5393 mil eksik görünüyor.

04 Ocak 2024 07:10

Eksik miller de eklendi. Ortak uçuş bir daha asla

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Singapore Airlines İle Yaşadığımız Büyük Ulaşım Sorunu

02 Eylül 2024 11:04
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Qatar Havayollarının İlgisizliği

21 Ağustos 2024 20:16
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 21:24
Uçuş Tarihi Değişikliği Ve İade Sorunu