Sınav Eğitim Kurumları Fazla Para Almak İçin İcra

09 Mayıs 2023 12:54

Sınav dershanelerinden aldığım eğitimden fazlasını ödediğimiz halde icra geldi. Harika bir sunumla bizi ikna ettiler, fakat sonra eğitimi beğenmedim ve yarıda bıraktım. Kalan sadece son taksit 600 TL i bari iptal edin dedik, etmediler. Aldığım eğitimden çok daha fazlasını ödememe rağmen bizi mahkemeye verdiler. Bende mahkemeye fazla ödediğim kısmın kurumdan alınıp mehmetçik vakfına verilmesini rica eden yazı vermiştim. Şimdi de icra göndermişler. Fazla para almalarına rağmen.

12 Mayıs 2023 11:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın H.G. Kurumlar Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğine göre işlem yapmakla yükümlüdür ve ilgili yönetmeliğin 56'ncı maddesi gayet açıktır. Kayıt iptal işlemi bu çerçevede gerçekleştirilir. Anlattıklarınızdan ödeme eksikliğiniz nedeniyle yasal takip başlatıldığı anlaşılıyor.

Himmet
12 Mayıs 2023 11:21

Aldığım eğitiminden çok daha fazlasını ödedik. 56. Maddeyi bilmiyorum. 56. Madde eğitim anlatıldığı gibi iyi olmasa da iptal edemezsiniz mi diyor? Eğitimin yaklaşık %50 sini aldık % 90 ını ödedik. Buna rağmen icraya vermek hakkaniyetli midir, etik midir?

Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Rehber Öğretmeninin Yanlış Bilgi Vermesiyle Mağdur Olduk!

19 Ekim 15:48
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Çekmeköy Sınav Kurs Dershanesi'nde Büyük Hayal Kırıklığı

19 Şubat 15:37