Adnan sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 13:33

Trabzon Arsin güzel yalı, yılmazlar Shell yakıt istasyonuna yakıt almak için girdim. Öncelikle pompacı görevliye Garanti Bankası'nın pos cihazının olup olmadığını sordum, o da var olduğunu söyledi. Ben de Trabzon'dan beri tüm Shell'lere girdiğimi ve hiçbirinde olmadığını söyledim. Burada olduğuna sevindim çünkü sürekli Shell'den yakıt aldığım için kampanyaya katıldım.

Depoyu doldurdum, sonra ödeme yapmak için içeriye girdim. Kasadaki bayana aynı şeyi söyledim. Kartımı temassız çektirip şifreyi girinceye kadar Ziraat Bankası'nın olduğunu anlamadım. Neden garanti'den çektirmedin diye sorunca, yanındaki kişi arızalı olduğunu söyledi. Ben de dışarıdaki görevli bana arızalı olduğunu söylemedi dedim, onun haberi yok dedi.

Ben de garanti pos cihazı var diye depomu doldurmasını söyledim, arızalı olduğunu söyleseydi yakıt almayacaktım. Onun bilmesi gerekmiyor dedi. Ben de saçmalamayın dedim. O kişi müdürmüş, çok kaba ve çirkin bir üslup ile bana yürütmeye çalıştı, neredeyse dövmeye kalkışacak. Bu kadar kaba birinin Shell'e hiç yakışmıyor. Oradaki diğer müşterilere rağmen çok kaba davrandı.

21 Haziran 2024 18:07

Yakıt almadan önce görevliye Garanti Bankası pos cihazı var mı diye sordum evet var dedi, bende depoyu doldurmasını söyledim, daha sonra ödeme yapmak için içeriye gittim oradaki bayana da aynı şeyleri söyledim, cevap dahi vermeden ve umursamaz bir tavırla çekim yaptı ve bende farkına varınca neden Garanti Bankası pos cihazından çekim yapmadınız dedim, yanındaki şahıs arızalı olduğunu söyledi dışarıdaki görevli ye de söyleseydiniz bende o zaman yakıt almazdım dedim onun bilmesi gerekmiyor dedi, bende saçmalıyorsun dedim çünkü kandırıldığımı ve aklım ile dalga geçildiğini düşündüm, müdür olduğunu sonradan öğrendiğim şahıs Shell hiç yakışmıyor üslubu çok bozuk ve el kol hareketleri ile konuşan psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum, şikayet edeceğimi söyleyince istediğin yere edebilirsin diğer müşterilerinin yanında yapılan bu hareketleri kınıyorum gerekenin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

21 Haziran 2024 14:41
Shell Ve Kaba Bir Müdür

Yakıt almak için girdim, Garanti Bankası pos cihazı var mı diye sordum evet dediler içeri ödemeye girince Ziraat bankasından çekim yaptı lar, kandırıldım, sonrada kaba Bir şekil de el kol hareketleri ile tehditler savurdu müşteri memnuniyetini hiç önemsemeyen bir müdür her şeyi kendinin bildiğini sanan, görevliye Garanti pos cihazı nin arızalı olduğunu söylemeyen ve bilmesi de gerekmiyor Muş

24 Haziran 2024 11:03 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Haziran 2024 14:11

Müdür olan o şahısın konuşmalarını ve hareketlerini kamera kayıtlarını inceleyerek görebilirsiniz

Tayfur sonuçtan hiç memnun değil

Shell Türkiye Kartal Hilal Petrol Ürünleri- Personel Kabalığı

Tayfur
19 Temmuz 2024 01:13
Cem sonuçtan memnun

07 Mayıs 19:17
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
26 Haziran 2023 22:18
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 08:01
Shell'deki Bilinçsiz Akraba Eş Dost Çalışanlar Ve Bilgisizlikleri