Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sharm King Adam Tur Mağduriyeti

Sharm King Adam Tur Mağduriyeti
15 Şubat 2024 22:36

Biz 3 kişi Türkiye'den Mısır - Şarm El Şeyh'e tatile gittik. Sharm King Adam firmasından toplam da 3 farklı turlarımızı ayarladık. Firmada çalıştığını söyleyen T.C. vatandaşı Ş***a hanım bizimle irtibat halindeydi. Otel yerine ev tercih ettik. Turlar transfer dahildi. 1.gün Atv Safari ve Bedevi gecesi eğlencesi vardı. Saat 15:30'da alınacağımızı nerede olduğumuzu bildirmemizi istediler. Biz evden erken çıkıp merkezi konumda biraz gezdikten sonra yerimizi vaktinde bildirdik fakat 1 saat sonra geldiler. Turumuz vaat edildiği gibi de değildi. 2.gün tekne turu ve dalış vardı. Sabah erken saatte alınacağı için eve daha yakın bir yerden alabilirler mi diye sorduğumuzda tabii ki dediler ve yol üzerine çıktık. Ama şoför uyuyup kaldığı için 1 saat yine bekledik ve geç kalacağımız için firma taksiyle geçmemizi söyledi. Ve biz taksiyle gittik. 3.gün Dahab turu vardı. Ş*** hanım evin orası değil Naama bay girişinde beklememizi söyledi. 7 buçukta oradan alınacağımızı söyledi. Ve biz 7 buçuktan önce oradaydık. Önce ne Ş*** hanıma ne de turdan başka birine ulaşamadık. 1 saat sonrası Ş*** hanım dönüş yaptı ulaşmaya çalıştığını söyledi. Sonra biz ulaşabildik fakat 7 buçukta geldiğini biz olmadığımız için gittiklerini söylediler. Ama biz oradaydık. Ve tura katılamadık. Ücret iadesi istedik ve işlettikleri cafeye gittik. C*** hanım ve şirket sahibi A** isminde Mısır uyruklu kişi vardı.

Durumu anlattık ücret iadesi yapmak istemedikleri için bizi sonraki gün tura göndermek için ikna etmeye çalıştılar biz asla kabul etmedik. Şirket sahibi bize sizin de hatanız var yanlış yerde beklemişsiniz Naama in Hotel önünde beklememiz gerektiğini söyledi. Biz kesinlikle bunu da kabul etmedik çünkü Ş*** hanım bize Naama girişinde beklememizi söyledi. Kendi aralarında iletişim sorunu olduğunu gördük. Ve bu yüzden bize yarı ücret iadesi yapmayı teklif etti ve kabul etmedik. Aralarında iletişim sorununun mağduru biz olduk. Bizim turumuz süresince Ş*** hanım Türkiye'deymiş. Ama bizi başka birine yönlendirmedi. İlgilendiğini iddia etti ama asla zamanında müdahale etmedi.

Her gün beklemek zorunda kaldık ve tatilimizi kötü hatırlamamıza sebep oldular. Aylar öncesinden hayaller kurarak plan yapıp, gittiğimiz tatili böyle hatırlamak çok kötü. Biz çok mağdur olduk.

10 Eylül 2023 14:04

Oğuzhan
26 Eylül 2024 17:33
Emre sonuçtan hiç memnun değil

BTB Sharm El Sheikh Tur Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2024 20:03