Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Setri Nur Erciş Şubesi Onur Kırıcı

01 Eylül 2023 17:03

Setri Nur Erciş şubesine nişanım için Instagram sayfalarında gördüğüm kıyafeti denemek için gittim oradaki orta yaş olan beyefendi hemen ürünün fiyatını söyledi. Ben bu konuya kötü amaçla bakmayıp sorun değil ürünü denemek istediğimi belirtim beyefendi nişanlım ve yanımdaki tanıdıklarımın yanımda yaklaşık 5 dakika boyunca lafı eveleyip geveledi en son anlamsız tavrına anlam veremediğimi belirtince fiyatını ödeyebilecek iseniz elbiseyi alacaksanız deneyin dedi. Param var denemek istediğimi söyledim Çok şaşırdım ben öğretmenim maddi yetersizliğim bulunmuyor ama beyefendinin denemeden üstümde nasıl duracağını anlamayacağım bir kıyafeti nişanlımın yanında gurur kırıcı özellikle vurguluyorum gurur kırıcı bir üslupla paranız varsa deneyin. Paranız yoksa boşuna denemeyin demesi beni şok etti. oldu. Olacak kapıya paranız varsa şubemize gelin diye yazdırın Ben Öğretmenim bütçem uygun ama insanların içinde direk fiyat belirtilip denememem adına sarf edilen çabadan dolayı üründen de mağazanızdan da soğudum personellerinize bunun parası vardır. Bunun denemesini sağlayın. Bunun parası yoktur. Denememesi adına çaba sarf edin şeklinde mi talimat vererek bu yönde mi vizyonunuz var Gelinlik nişan elbisesi vs giyildikten sonra anlaşılır onu taşıyıp taşınmayacağı ama beyefendinin resmen paranız varsa deneyin yoksa denemeyin tavrı çok onur kırıcıydı ve çok seviyesizdi Ayrıca ürünlerimiz 0 giydirmeme çabasındayız diyor ama gelin görün ki yalan söylüyor. Erciş küçük yer isterseniz mağazadaki en az 4 kıyafeti arkadaşlarımın giydiğini kanıtlayacak fotoğrafta atabilirim. Bir de gelinler 0 olsun olmasın ürünü denemeden mi alıyor ne kadar utanç verici bir bahane, utanç verici bir tavır, utanç verici bir üslup... Genel merkez iletişim numaranıza da yazdım. Geri dönüş bile yapılmadı. Düğünümde tercihim olmayacaksanız bu da yetmeyecek gurur kırıcı onur kırıcı tavrınızı tüm platformlarda yazacağım Misyonunuz para vizyonunuz onur kırmaksa söyleyecek sözüm yok

02 Eylül 2023 07:42 (Şikayetten 14 saat sonra)
Deniz
Deniz
02 Eylül 2023 18:00

Ben şikayetimi illetim mağazanızdaki kamera kaydını inceleyin ve kişinin aynı davranışı başkalarının özel gününü de mahvetmemesi için size bildirdim ama aynı personeliniz arayıp bana yalancı diyor çözümünüz bu mu kamera kaydınız var izleyip personelinizi uyarmak yerine müşterileri aratıp hakaret mi ettireceksiniz

Simge sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 19:16

17 Temmuz 2024 15:34