Şeri Life Beauty Center Davalık Ve İcralık Olduk

09 Ağustos 2023 12:46

Çok kötü bir yer arkadaşım gitti sadece düşünüyorum diye sözleşme imzalattılar. Kopara vermiş sonradan vazgeçti diye icraya vermişler yapmadığı işlem için bunları yapmışlar kendim gittim bakmak için oturmadan etmeden hemen bana bir işlem imzalatmaya çalıştırlar istemedim diye yüzüme bakmayıp gittiler. Bir kere gidip görüşseniz zaten hallerinden anlayacaksınız

21 Ağustos 2023 19:07 (Şikayetten 12 gün sonra)

Funda
Funda

Merhaba serilife Sefaköy şubesine gittim arkadaşımın peşin ödemiş olduğu g5 şanslarını lazere çevirmek istedik üstüne para ekleyip yeni bir paket haline getireceğini söyledi çalışanı daha o gün fark etmedim eve gidip sözleşmeyi okuduğumda sıfırdan paket verdiğini fark ettim. Tekrardan güzellik salonuna gittim durumu an ll atim g5 ayrı bir paket lazerle değiştiremeyeceklerini söylediler lafı çevirdiler kabul ettim daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve devam edemeyeceğimi söyledim cayma hakkim olduğu için caymak istedim aradan günler geçti avukat olduğunu söyleyen biri aradı beni icraya vereceğini söyledi öde med iğim takdirde icralık olacağım caymak istediğimi yazılı olarak beyan etmem gerekiyormuş nereden bileceğim dolan firma üzerine kurulmuş bir merkez olduğunu ilk bastaki güler yüzle karşılanıyorsunuz sonra aşağılayıcı tavırlarıyla sonradan öğrendim ki gidenlerin çoğu mecbur kaldıkları için giden danış anlarmış layığını bulurlar inşallah. Umarım birlerine faydam olur bu yazıyla

Gökmen
Gökmen

Evet bende gittim emine hanım personel bana cilt bakımı epilasyon PRP 1seans hediye denildi ben sadece epilasyon yaptırmak istedim bu sefer beni icraya veririz diye tehdit ettiler şimdi

08 Ağustos 2023 23:23

Oldu Bitti İle Sözleşme İmzalatmak