Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Makyaj Randevusunun İptali Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

Kübra
30 Eylül 2024 11:23

19 Eylül tarihinde Sephora mağazalarından 5 Ekim'de olacak sözüm için makyaj randevusu aldım. 26-27 Eylül gibi mağazayı arayıp randevumun gözüküp gözükmediği, herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair bilgi aldım. Herhangi bir sıkıntı olmadığını ve randevumun gözüktüğünü belirttiler. 29 Eylül tarihinde ise bunun aksine Armada mağazasının çalışanı tarafından aranarak o gün için aksaklık yaşandığı ve tüm randevuların iptal edildiğini belirtti. Ankamall ve Panora'dan yardımcı olmaya çalışacağız dedi. Ankamall mağazasında çalışan makyöz tarafından akşama dönüş yapıldı ancak o gün saat 12'de alabileceklerini belirtti. Üstten bir tavırla sanki hatalı değillermiş gibi akşam 6'da yapılacak program için erken olacağını söyledi. Yapacak bir şey yok dedi. Tamam deyip telefonu kapattı. Hem suçlu hem güçlüler mağdur ettiler. Sözüme az zaman kala böyle bir şey yaşanması hem de arayıp sorun olup olmadığını teyit etmeme rağmen büyük bir hayal kırıklığı. Böyle kurumsal bir yerde yaşanması da ayrıca daha da büyük bir hayal kırıklığı.

30 Eylül 2024 12:21 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Çağla
11 Ağustos 2024 15:50
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'da Randevu İptali Ve Saygısız Hizmet Deneyimi

23 Şubat 2025 15:02
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Randevu İptali Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

Burcu
20 Mayıs 2025 17:04

07 Mayıs 2024 18:14
Elifnaz sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Randevu Saatimde Makyaj Hizmeti İptal Edildi Bilgilendirme Yapılmadı

Elifnaz