Sensodyne Dis Macunu Alerjisi

Ayşegül
21 Ocak 2024 15:20

Sensodyne çok yönlü koruma diş macunu kullanmaya başladım. Geçen hafta ağzımın içi yara doluydu, yeni doğum yaptığım için önce bağışıklığımın düştüğünü sandım, sonra dudağımda kocaman bir yara çıktı, yediklerimden tat alamamaya başladım, en son ağzımdan çeneme kadar olan yer kıpkırmızı oldu ve yanmaya başladı. Önce uçuk sandım. Yenidoğan için uçuk çok tehlikeli olduğu için bebeğe bulaşacak diye çok endişelendim, krem sürüyorum geçmiyor. Sonra acaba macun ile ilgili hassasiyet yaşayan var mı diye düşünürken yorumları gördüm. 3 gündür uçuk bebeğe bulaşır mı diye panikle krem kullandım, vitaminler içiyorum. Bu ürün piyasadan hemen kaldırılmalı, kimsenin sağlığı ile, psikolojisi ile oynamaya hakkınız yok.

22 Ocak 2024 09:32 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyimin detaylarını kayıt edebilmek ve çözüm sunabilmek adına gönderdiğimiz maile cevap vererek bize ulaşmanızı rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. ♥ Saygılarımızla, GSK Tüketici Sağlığı

Songul sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 08:56
"Müşteri odaklı olmaları ve benimle birebir ilgilenmeleri sorunu dinlemeleri yardımcı olmak istemeleri beni çok mutlu etti çok teşekkürler ederim"
Sensodyne Diş Macunu Acil Toplatılmalı

05 Temmuz 2023 11:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sensodyne Çok Yönlü Koruma

21 Nisan 2024 21:37
Sensodyne Çok Yönlü Koruma

Sensodyne Bakım Onarım Diş Macunu Şikayetim

03 Ağustos 2023 08:49
Sensodyne Bakım Onarım Diş Macunu Şikayetim
Metin sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2024 13:09
"Sensodyne markası şikayetimden kısa bir süre sonra tarafıma ulaştı ve bilgilendirme yaptı. Ardından tarafıma maddi kaybı gidermek ve ürünün arkasında durmak adına diş fırçası ve farklı bir diş macunu gönderdi. Teşekkürler Sensodyne."