Sembol Raf Sistemleri Yanıltıcı Reklam

03 Ekim 2024 18:27

Sembol Raf firması adıyla Sembol Plastik firmasını taklit ederek, Google'a reklam vererek Sembol Plastik'in sitesi olan www.sembolplastik.com yerine www.sembolraf.com sitesini üstte çıkartarak insanları yanıltan bir firma. Sitedeki görseller tamamen Sembol Plastik'in görselleri.

Sipariş için formu doldurduğunuzda, firma sahibi olarak kendini tanıtan U***, Vera isimli şirketten faturayı kesip gönderdi. Daha önceden Sembol Plastik'le çalıştığımız için güvenip ödemeyi gönderdik. Sonrasında önce oyalayıp, sonra telefonları engelledi.

Hiçbir şekilde ürünleri göndermiyor. Avukatımızla görüştük, kendisine suç duyurusu davası da açılacak.

03 Ekim 2024 18:12

Firma sahibi gibi kendisini tanıtıp fiyat ve ürün bilgisi veren "U*** Ö***" isimli şahıs, Vera Plastik isimli firmasından faturayı kesip sipariş edilen ürünleri göndermemektedir.

Sembol Plastik firmasının internet sitesini Sembol Raf olarak taklit ederek müşterileri yanılmaktadır. Kesinlikle ticari bir faaliyette bulunmayınız.

Sembol Plastik firmasının yetkilileriyle görüştüm. Kendilerine dava açılmış, hukuki süreçleri devam etmekte.

Telefonları engelleyip, ürünleri göndermediği için firmamız avukatımız vasıtasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 11:19
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Sembol Raf Sistemleri Müşteri Mağduriyeti: Güven Sorunu Ve İletişim Problemleri

08 Mayıs 2024 16:53
Sembol Raf Sistemleri Müşteri Mağduriyeti: Güven Sorunu Ve İletişim Problemleri
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 12:27