21 Ağustos 2023 09:522.722

Referans üzerine tercih ettiğimiz firmanızın ne verilen referans ile ne de buradaki paylaşımlarınızla uzaktan yakından ilgisi olmadığını görmüş ve ne yazık ki tecrübe etmiş olduk. Sözleştiğimiz gibi evden eve nakliyat için şefinizle beraber gelmiş olan üç Türkmenistan uyruklu çalışanınız eksik malzeme ile geldiler. Eşyaların kendileri tarafından toplanacağı bilgisi onlara verilmemiş. Evi toplamadınız mı diye sordular gelir gelmez. Giyinme dolabı gelecek demiştiniz gelmedi, bütün kıyafetleri kolilere adeta sıkıştırdılar, takım elbise gömlek ne varsa hepsi yeniden kuru temizlemeye gidecek. Ayrıca yemek takımımdaki iki tane servis tabağım kırıldı, beton saksı ile aynı koliye koyan çalışanınız veya şefiniz birebir sorumlusudur. Bir servis kasem ve bir çerçevem kırıldı. Buzdolabındaki turşu şişesini yatay koydukları için bütün kasadaki gıda ürünlerine turşu suyu döküldü, her şeyi bırakıp bunları temizledim telaşın içerisinde. Şampuanlar kremler olduğu gibi bir poşete konup ağzı düğümlenmiş. Böyle bir taşıma şekli hayatımda görmedim.

Kırılan dökülen eşyalarımın ve mahvolan kıyafetlerin telafisini firma tarafından bekliyorum.

Dışarıdan 4 adam tutsaydık eminim daha iyi iş çıkarırlardı. Profesyonellikten bu kadar uzakken üstelik.