Utku sonuçtan çok memnun

Sek Proteinli Süt Bozuk Çıktı

08 Kasım 2023 23:36
Utku'nun Teşekkür Mesajı
“Ürünler için teşekkür ederim.”

Bugün Macro Centerdan aldığım Sek proteinli sütü spor sonrası açıp içtiğimde bozuk olduğunu anladım. Tadı ekşi ve ne kadar çalkalasamda pütürler geliyor. İçilemez durumda bir kokusu ve tadı var. Spor sonrası protein ihtiyacımı bu içeceğe bağlamıştım fakat içemedim. Değiştirmek için gittiğimde market çoktan kapanmıştı. Hem param boşa gitti, hem kafama diktiğim kötü tatlı bozuk içecekle kaldım hem de protein ihtiyacımı karşılayamadım bir de açık bakkal aramak zorunda kaldım. Bir markanın tutarlı ve güvenilir olması işte bu yüzden önemli. Umarım mağduriyetim için bir şey yapılır.

09 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)
Utku
Utku
06 Aralık 2023 22:59

Ürünler için teşekkür ederim.

Selda sonuçtan çok memnun

Sek Protein Sütün İçinden Çıkanlar

28 Şubat 2024 19:59
"Tarafıma ulaşıp bana telafi olarak bir paket göndereceklerini söylediler. Hediye paketim geldi, proteinli sütler de oldukça güzeldi ilginize teşekkür ederim."
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 20:00
Sek Proteinli Süt SKT Olmasına Rağmen Bozuk!
Sek Proteinli Süt SKT Olmasına Rağmen Bozuk!
Gamze sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 11:37
"Şikayeti oluşturma sebebim konuya dair bir çözüm oluşturulmasıydı. Sek Süt ten kısa sürede bana ulaşıldı. Konunun ürününün saklanma koşullarından kaynaklandığı anlatıldı. Ayrıca ürünleriyle ilgili sorduğum başka bir soru için gıda mühendislerinden bilgi alınıp bana dönüş sağlandı. Çok teşekkür ediyorum. Müşteriye değer verdikleri için."
Bozuk Sek Protein Sütü Sağlık Sorunlarına Yol Açtı
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
25 Eylül 2023 16:51