Asya sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2024 11:55

Yaz aylarında üçlü/yavrulu Gold orta sehpa ve raf satın aldım. Darbelere karşı dayanıklı olduğu söyleniyor ama en ufak bir çarpmada hemen soyulma renk atma durumunu yaşıyorum. Camlar tam oturmuyor altına bant gönderiliyor ve çok çirkin gözüküyor. Müdahale edilmezse ses çıkıyor evde yürürken bile. İlk teslimatta iki küçük yavru sehpanın camları sorunluydu. İki seferde ancak becerip gönderebildiler. Kargoda her yeri çizilmiş vaziyette gelmişti zaten ürünler. Bir de boya gönderilmiş vasat bir plastik kutuda. Rötuş yapınca iz bırakıyor haliyle (süngerle). İki küçük sehpanın yüksekliği birbirinden farklı bu arada. İyi bir şey olsun istedim piyasada yarı fiyatına ürünler var bana göre bu kadar para verilmez bu firmaya.

05 Şubat 2024 10:40 (Şikayetten 18 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorunlar için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. 01.08.2023 tarihli siparişinizi inceledik. Ürününüzde yaşadığınız problem ekiplerimizce incelenmektedir ve size dönüş yapılacaktır. Sehpa Fabrikası’nda güvende olduğunuzu bilmenizi isteriz. Sehpa Fabrikası Ekibi

Asya
Asya

Yaşadığım olumsuzluklar sonucu siteye yazdım ve bir süre sonra dönüş sağlandı. Ürün evimden teslim alınıp sorun giderilerek evime teslim edildi. Her aşemasında iletişimde oldular. Silemediğim için yeni yorum ekliyorum. İlgileri için teşekkürler 🙏

Adile sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 00:04
Sehpa Fabrikası Kalitesiz Cam Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
22 Eylül 2023 12:58
Roomstore (Doğanlar Mobilya) İade Almıyor

Mka Mobilya Bebek Beşiklerinde Hayal Kırıklığı Ve Eksik Ürünler!

11 Ocak 2025 21:24