Keçi Lor Peynirinde Sinek Şoku

03 Kasım 2024 01:35

Seçen çiftçiliği keçi lor peynirinden sinek çıktı. Tam beden simsiyah kocaman sinek, peynirin tam ortasından. İlk siparişimde bir tutam yün kılı çıktı, keçi yünü sanıyorum. Bu benim ikinci denememdi ve son. Firma çok güvensiz, çalışma ve temizlik şartlarını bilemiyorum. Hayatımda (36 yaşımdayım) sinekli yemek karşıma çıkmadı. Yabancı maddelerin peynirlerinde olması ve müşteri tarafından yakalanması fazla olumsuz bir tesadüf olamaz. Demek ki genel bir temizlik sorunu var. Markaya asla dönmem.

23 Mayıs 2025 16:28 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba, önceki deneyimleriniz için gerçekten özür dileriz. Tabii ki olmaması gerekirdi. Güncel olarak hem gönderim, hem ürünlerimizi tekrar deneyimlemeniz için bize ulaşım sağlarsanız hatamızı telafi etmek isteriz;

Seval sonuçtan çok memnun

Seval
08 Nisan 2025 09:52
"Şikayetimden hemen sonra bana dönüş yapan, ayrıca arayıp bilgilendirme yapan, telafi içinde hediyeleriyle birlikte sorun yaşadığım üründen yeniden gönderen Matlı müşteri hizmetleri ve personeline teşekkür ederim"
Yörsan Beyaz Peynirde Hijyen Sorunu!
Yörsan Beyaz Peynirde Hijyen Sorunu!
Bedriye sonuçtan memnun

Bedriye
16 Nisan 2024 12:23
Peysan Tava Peyniri Şikayet
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
12 Ağustos 2024 10:44

Ahmet
24 Ocak 2024 17:39
Semra sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 21:11
"İlgili gıda mühendisi arkadaşın konunun peşini bırakmayacağı tatmin etti, geri dönüş, ilgi, alaka için teşekkürler..."