Sayısal Loto Milli Piyangodan İkramiyemi Alamadım

Sayısal Loto Milli Piyangodan İkramiyemi Alamadım
18 Eylül 2023 16:0025.722

Merhaba, 08.05.2023 tarihinde çekilecek olan çılgın sayısal loto oyunundan ikramiye tutturdum. Lakin makine bileti keserken kağıt bittiği için barkod kısmı eksik çıktı. Bundan dolayı ikramiyeyi tahsil edemedim. Kuponu 19 Mayıs ta mail attım incelenecek denildi. Sonra dönüş yapıldı ve bayi ismi verilerek tahsilatınızı yapabilirsiniz dendi. Gittim bayiye bilgi verilmemişti. Tekrardan iletişime geçtim mail attım 2 kez kayıt oluşturdum ne dönüş var ne cevap var. Tamı tamına 4 aydır ödeme yapmıyorlar. Milli piyangonun geldiği durum. Benim bu konularda bilincim yüksek kim bilir kaç kişinin ikramiyesi içeride kalıyor. Daha ikramiyeyi alamadan oyun fiyatları bile değişti. Büyük ikramiyeyi tuttursak demek ne olacak. Zaten eskisi kadar güvenmiyordum şimdi hiç güvenmiyorum. Ben o parayı bir şekilde sizden alacağım bıkmadan usanmadan takip edeceğim.

1 Destek
18 Eylül 2023 17:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bayilerle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Olcay
18 Eylül 2023 18:27

Belirttiğiniz mail adresine kaç defa mail attım incelerseniz sevinirim.

Olcay
30 Eylül 2023 17:39

İkinci kez bir bayiye yönlendirilip yine ikramiyemi tahsil edemedim. Gerçekten bunu yazmak hiç banada uygun değil ama o hale getirdiler. Kurum "acziyet" içerisinde. Kurumun bayiden bayinin kurumdan haberi yok.

20 Eylül 2023 08:047.147

"Burcin hanıma çok çok teşekkür ediyorum"

Milli Piyango İdaresi Para İadesi

Sisal Şans Kazanan Sayısal Loto Kuponuna Ödeme Alamıyorum.

23 Şubat 2024 12:009.738

30.09.2023 tarihli çılgın sayısal loto çekilişine bayiden oynayarak katıldım. İkramiye çıkan biletimin mürekkebinde bazı...

Öne ÇıkanKonular