Tabanca Şarjör ve Mekanik Sorunları

05 Ekim 2024 18:19

Sarsılmaz p8L 2 gün önce MKE İstanbul bayiden aldığım tabancanın şarjöründe 2/3mm boşluk var tam oturmuyor.
Bayiden aldığımda kontrol ederken sorduğumda içerisinde mermi olmadığından dolayı diye cevap verilirdi ve eve geldiğimde mermi koyduğumda gene aynı boşluk var? Bu kadar büyük bir şirket nasıl böyle hatalı ürün üretebiliyor anlamış değilim. Yardımcı olunursa memnun olurum.
Ayrıca mermi atım yatağına girerken bazen sıkışıyor.
Ve kızak geride kilitli iken namlu yerinde ileri geri sallanıyor ve şıkırtı şeklinde ses oluyor.

07 Ekim 2024 11:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Utku
Utku

Merhaba Ekrem bey, Bende aynı modelden almayı düşünüyorum. Sorun giderildi mi acaba. Kronik bir problem mi

İmdat sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 23:35
"Sarsılmaz firmasına ilgisi için teşekkür ederim. Gece yazdım ertesi sabah 10 da telefon ile döndüler, arızalı şarjörleri kendileri tarafından ödemeli istediler. Gereğinin yapılacağı söylediler. İlginiz için teşekkürler."
Atılla sonuçtan memnun

Sarsılmaz Silah K11'den Memnun Değilim!

24 Şubat 2025 22:55
"Tabancamı bugün Düzcede ki fabrikaya götürdüm. Yetkilere sorunu anlattım. 1 saat kadar süren bir tamir işleminden sonra tabancayı teslim ettiler. Markanın ürününün arkasında durması ve satış sonrası destek gayet makul. Umarım artık arıza ve kırıma uğramadan tabancayı sorunsuz kullana bilirim."

Sarsılmaz Silah Sarsılmaz K2 45C Tabancada Sorun

04 Eylül 2023 16:25