Abdullah sonuçtan memnun

27 Ekim 2024 16:14
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Kısa süre içerisinde dönüş sağladıkları için ve incelemek için bayii ye yönlendirdiler için memnunum. Teşekkürler...”

Geçen hafta almış olduğum Sar9 t SC Gen3 aynı şekilde mermi almıyor. Şarjör ile kapak takımı arasında sıkıştırıyor. Mühimmat seçtiği yönünden şikayetler olduğunu duydum. Varsa bir çözüm yolu öğrenelim. Yardım ve çözüm yolu üretilirse mağduriyet giderilsin.

30 Ekim 2024 17:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

30 Ekim 2024 17:41

Gökyüzü

Hayırlı olsun. Evet, görüştüğüm kişilerde bu tarz sorunlar yoktu. Ben kurum personeli değilim bu durumda t olanı vermeyecekler sanırım. Satışta gen3 olarak düz modeli de yok. Sizdeki model t. Namlu ucunda çıkıntı yok sanırım değil mi? Düz. Bazı modellerde namlu ucunda çıkıntı oluyor.

Gökyüzü

Aynı modelden satın alacağım. Sorununuz çözüldü mü? Yaşadığım şehirde bayileri yoktur. Ankara MKE'den alacağım. Bir de MKE sitesinde görsel yok. Kutu içeriğinde ne çıkıyor? Görsel iletme imkanınız var mı?

Abdullah

Düz SC ile kutu içeriği aynı. T SC ile düzü arasındaki fark vidalı olması. T SC'ler sadece kurum personeline satışı yapılıyor.

Abdullah

Yaşadığım sorun bayiye gittikten sonra çözüldü. Kapak takımı çok sert. Silah kurulmuyor çok güç harcanıyor. Şu an yaşadığım sorun fotoğraflarda ki çizikler sürtünmeler var. Sar9 un diğer modellerini kullananlar ile karşılaştırdım onlarda yok sürtünmeler

27 Eylül 2023 00:51

Sarsılmaz Sar9 SC Mermi Patlatmıyor!

01 Haziran 2024 03:32