Genç Yaşta İlaç Yan Etkileri: Halüsinasyonlar Ve Mide Sorunları

Genç Yaşta İlaç Yan Etkileri: Halüsinasyonlar Ve Mide Sorunları
09 Kasım 2024 20:09

Merhabalar ben 17 yaşındayım ve doktorum bu ilacı verdi. 2 gün boyunca bu ilacı kullandım ve ishal, kusma, aşırı mide bulantısı, sürekli bir öğürtü hali devam etti. Ağızda bıraktığı acı tadı asla unutamam. Ve üstüne bir gece halüsinasyonlar görmeye başladım. İnternetteki şikayetleri okuduktan sonra ilacı kullanmayı kestim ve bütün şikayetlerim ertesi günü hemen kayboldu. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Lütfen içeriğinin kontrol edilmesini istiyorum. İyi çalışmalar.

11 Kasım 2024 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Cemre D., Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dileriz. Konu ile ilgili birimimiz, paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden sizlere ulaşacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Sevgilerimizle, Sanovel İlaç

Jale
Jale

Merhaba, bende 3gündür macrol 500mg kullanıyorum acil doktoru verdi. İlk gün ishal ve şiddetli sancı, mide yanması tüm beden ağrısı, 2 gün denge kaybı, 3 gün çarpıntı, yanaklar kızarıyor bırden, burun da kanama, ellerde tıtreme, gözlerde yanma, kuruluk oldu. Bitirmem gerektiğini söyledi dr. Fakat bu şikayetler çok rahatsız edici yorumlarda herkeste neredeyse aynı belirti. Peki neden verilir bu ilaç? Lütfen yetkili birinden cevap bekliyorum keseceğim ilacı devam etmeye korkuyorum

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kullandığım İlacın Yan Etkileri Ve Etkisizliği Hakkında Şikayetim

31 Mayıs 2025 21:10