02 Temmuz 2024 12:23

Dün boğaz ve kulak ağrısı şikayetiyle Özel Sancaktepe Bölge Hastanesine gittim. Doktor orta kulak iltihabı teşhisi koydu. Daha önceki düşme sonucu bel ağrımdan dolayı raporumun devam etmesi sebebiyle raporumun bugün (01.07.2024) de geçerli olduğunu, yarın gelip tekrardan rapor yazdırabileceğimi söyledi. Kontrol randevusu alarak bugün (02.07.2024) tekrardan gittim. Bilgisayar kullandığımı ve iş yeriyle konuştuğumu, ekrana başlamama başımın dönmesi, kulak ağrımın hala devam etmesi, kulağımda uğultu olması sebebiyle 4 gün için rapor istediğimi, iyice iyileşip işe gitmek istediğimi belirttim. Fakat "dua et bugüne rapor verdim. Bugün de işe gidebilirsin, iyisin" deyip dalga geçildi. Tekrardan rica ettim, hayır ben iyi değilim. Bugün iyi değilim. Yarın nasıl işe gideceğim dememe rağmen sonuç değişmedi. Talebimin karşılanmasını, hastalara daha nazik ve doğru teşhis koyularak hastaların da rapor odaklı değil iyileşme odaklarını anlayabilecek doktorlar olmasını rica ederim. Hastaneden ve doktordan şikayetçiyim.

02 Temmuz 2024 12:11

Ayrıca hasta haklarına başvurduğumda dinlenilmeyen ve sadece kendilerini savunucu konuşmalar oldu. Şikayet yazısı yazdım geri dönüş bekliyorum. Özel hastanede böyle sıkıntıların yaşanması çok rahatsız edici. Çok zamanım halim vaktim olsa devlet hastanesine giderdim özel hastaneye para vermezdim. Paramızla rezil oluyoruz

03 Temmuz 2024 12:13

Hala çok kötü olduğum için Başka bir özel hastanede kulak burun boğaz doktoruna gittim. Kulak zarım delinmiş. Peki bu sorumluluğu doktorunuz C*** A*** alabilecek mi? Gerekli yerlere şikayet edebilirsiniz derken ki rahatlığınızı göreceğim.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Karmaşası Ve Zaman Kaybı

12 Kasım 2024 13:14
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Sancaktepe Bölge Hastanesi Bölge Hastanesinin Bozuk Düzeni

01 Temmuz 2024 20:49
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Acıbadem Hastanesi Kulak Burun Boğaz

31 Ocak 2024 22:55

17 Mayıs 2025 19:12
Randevu Saatine Uymayan Doktor Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Sancaktepe Bölge Hastanesi Randevu Kaosu Ve İlgisizlik

20 Mayıs 2024 13:33