Murat sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Telefon Açılış Ekranında Takılı Kaldı

Samsung Telefon Telefon Açılış Ekranında Takılı Kaldı
17 Kasım 2023 22:19

Samsung Galaxy A51 telefonum geçen haftaki son güncellemeden sonra açılış ekranında donup kalıyor. Ne açılıyor ne de kapanıyor. Açma kapama tuşu hiçbir işlev yapmıyor. Uzun basılı tutmama rağmen kapanmıyor da. Yaşadığım bu sorun ile ilgili yetkililerden bir yardım bekliyorum.
Murat G****
0505********42

29 Kasım 2023 01:20

Samsung A51 marka telefonum arızalandığı için yetkili servise verdim. Ana kartı arızalandığı ve değişmesi gerektiği söylendi. Ve 2500 TL. Ücret ödeyerek ana kartını değiştirdiler. Telefonu bir hafta kullandıktan sonra. "Xxxxxxxxxxz IMEI numaralı cihaz kayıt dışıdır ve 120 günlük kullanım hakkı kalmıştır. Lütfen satin aldığınız yere başvurunuz." şeklinde bir mesaj aldım. Samsung müşteri hizmetlerini arayıp bilgilendirdim. Benden gerekli bilgileri aldıktan sonra ana kart değişimi yapıldığında cihazın IMEI sinin değişmesinin normal olduğunu ve bu sorunun düzeltileceğini ve beni arayıp bilgilendireceklerini söylediler. Ama aradan 10 gün geçmesine rağmen ne arayan oldu ne de yaptığım kontrolde halem IMEI nin kayıtlı olmadığını gördüm. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyorum

18 Kasım 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 22:16

10 Haziran 2023 13:13
Fc Ak sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 08:52

02 Haziran 2024 01:21