Samsung S9 FE Tablet Kendiliğinden Kapanıyor

10 Aralık 2024 16:00

Samsung S9 fe tablet aldım. Video izlerken birden kapanıyor. Bu birkaç kere daha oldu. Ama güç tuşuna basılı tutunca açılıyordu. Şu an da şarjı da olmasına rağmen (%70) birden kapandı. Ve güç tuşuna bastığımda dahi açılmıyor. Bunun sebebi nedir? Neden hata veriyor?

11 Aralık 2024 21:24

Samsung ayıplı ürün 14 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Sultanbeyli Vatan Bilgisayar'dan Samsung TAB S9FE model tabletinizi satın aldım. Tabletin garanti süresi devam etmektedir. Ancak son dönemde cihaz kendi kendine kapanmakta, tekrar açılmakta ve ekran işlevsiz hale gelmektedir. Cihazı yetkili teknik servisinize teslim ettiğimde, tüketici hatası olmadığı belirtilmiş ve servis tarafından anakartı değiştirmeyi önermiştir. Ancak değişim sonrasında sorun kesin olarak çözüleceği yönünde bir garanti verilmemiştir. Bu durum, ürünün temel işlevlerini yerine getirememesi nedeniyle ayıplı mal kapsamına girdiğini göstermektedir. Türk Borçlar Kanunu'nun ilgili maddeleri ve Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun tkhk 11 madde nedeniyle hakkım olan ürünün değiştirilmesini veya iade talebinde bulunuyorum. Ederim. Ayrıca hakkımı Tüketici Hakem Heyeti ve yasal yollar aracılığıyla da gözeteceğimi ve ilgili kurumla da iş birliği sağlayacağımı belirtmek isterim Sorunla ilgili videoyu ekleyeceğim.

11 Aralık 2024 09:40

İade ya da değişim talep ediyorum

11 Aralık 2024 12:56 (Şikayetten 20 saat sonra)

12 Aralık 2024 09:47

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

12 Aralık 2024 23:48

Telefon ve isim bilgilerimi Nasıl ileteceğim?

26 Ocak 2024 18:36

08 Eylül 2024 22:50