Samsung A7 2016 Ekran Titremesi Ve Soğuk Havada Açılmaması

05 Haziran 2023 07:54

Telefonum uzun zamandır düşük parlaklıkta ekran titreme yapıyor. Soğuk havalarda güç tuşuna bastıktan sonra açılmıyor, ekran gelmiyor. Telefonu ısıtmadan sorun çözülmüyor. Konuyu araştırdığımda aynı sorunun bu marka telefon alan pek çok kişide aynı şekilde nüksettiğini gördüm. Samsung ® gibi alanının en iyisi bir firmanın böylesine kronik bir hata yapması beni hayal kırıklığına uğrattı. Mağduriyetimin giderilmesini veya bir yol gösterilmesini rica ediyorum!

05 Haziran 2023 08:43 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Musa
Musa
06 Haziran 2023 08:55

Samsung tarafından gün içinde konu ile ilgili iletişime geçtiler bana telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamamı söylediler sorunun yazılımsal güncellemeler ya da uygulamalar kaynaklı olabileceğini belirttiler. Fabrika ayarlarına dönüş yaptım ancak telefonum hala düzelmedi bu telefonda bu sorunun üretici hatası olduğunu düşünüyorum aynı marka model kullanan bir çok kullanıcı benimle aynı şikayette bulunmuş bu telefonla ilgili. Bana sorunun ne olduğunu söylesinler bu kullanıcı hatası bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Konu ile ilgili Samsung dan tarafıma tekrar geri dönüş bekliyorum.

Ali sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Soğukta Ekran Kapanması

29 Mayıs 2023 19:11

18 Kasım 2023 16:53
Alper sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2023 20:08

Samsung Galaxy A55'te Sürekli Ekran Titremesi Ve Çözüm Bulunamaması

01 Eylül 2025 14:46
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:52
Samsung Telefon Bozuk Cihaz İlgisiz Servis Sattığı Ürünün Arkasında Durmayan Bir Firma