Şamdan Fırın Ürünün İadesi Ve Yeni Ürünle Değiştirilmesi!

15 Eylül 2023 16:38

15/09/2023 tarih saat 15.30 'da kargodan gelen şamdan 1000-t lüks büyük termostatlı yuvarlak döner fırın ayar düğmeleri kırılmış olarak geldi. Ürünün iade alınarak değiştirilmesini rica ediyorum. Kırılmış ayar düğmeleri kutunun içinde parçalanmış olarak geldi.

20 Eylül 2023 18:22

Hasarlı ürünün iptali ve ödemenin iade edilmesi.

20 Eylül 2023 18:23

Aynı adresten alınmasını rica ederim.

Yunus
Yunus

Bu firmanın kalitesiz ürünlerininde problem yaşarsınız. Sattıktan sonra sizi kesinlikle muhatap almıyorlar. Ve size iftira atıyorlar. Garanti kapsamını falan tanımıyorlar. 31/01/2022 tarihinde Şamdan 1000-t lüks 42 litre termostatlı döner büyük davul fırın satın aldım. İki yıllık garanti süresi dolmadan fırının üst kısmındaki rezistans düştü. Fırını açıp incelediğimde, fırının alt kısmı ve tablalarının çürüdüğünü, rezistansın da çürüyüp çalışmaz hale geldiğini gördüm. Şimdi fırını fişe taktığımda sigortalar atıyor. Firmaya konuyu siteleri üzerinden ilettim ancak dönüş yapılmadı. E-posta göndermeme rağmen hâlâ geri dönüş sağlanmadı. Bu ürünün kalitesizliğinden dolayı memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Sorumsuz bir firma yapıları var.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 17:26

Büşra
02 Temmuz 2025 01:20
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
23 Haziran 2024 01:29