Samanyolu Kuyumculuk (İzmir) Müşteri Memnuniyetsizliği!

23 Ağustos 2023 11:513.866

15 gram bilezik yaptırdım. Parayı peşin verdim. Bileziği almaya gittiğimde ekstra 350 TL para istediler. Ayrıca nenemizin küpesini tamire verdik. Almayı unuttuk, onlar da zaten aramadılar. Sonra almaya gittiğimizde yok dediler. Nasıl yok dedik, zamanında gelseydiniz yok biz alacak değiliz, kasamıza sokmayız yok dediler. Çöpe atacak değiller. Sonuçta onlar yedi ama vermediler. Çok ayıp, 80 senelik küpeydi, çok yazık ve sergiledikleri tavır çok ayıp, bizi resmen tersleyip gönderdiler.

15 Ocak 22:36

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Firmamız 40 yılı aşkın süredir müşteri memnuniyetini öncelik kabul eden bir anlayışla hizmet vermektedir. Konunun çözümü için sizinle birebir iletişime geçmek isteriz. İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Bizi değerli yapan sizlersiniz.

28 Ağustos 2023 14:13

Merhabalar, Samanyolu kuyumculuktan ulaşıyorum sizlere, iletişim numaranızı alabilir miyiz, şikayetinizi çözüme kavuşturmak isteriz.

Yargıç Kuyumculuk Kırık Ürünler!

2 Kasım 2024 18:243.371

Tamir için verdiğim çeyrekli bilekliğim 6 kez tamir gördü ve en sonunda darmadağın ve koluma olmayan halde bana teslim e...

Yargıç Kuyumculuk Kırık Ürünler!