PttAVM Adı Altında Yanıltıldım

19 Aralık 2023 15:1824.930

Uğurcan İç ve Dış Ticaret bugün tam 5000 TL'mi aldı kombi 2500 TL satın almak istedim kod yanlış diye geri ödenecektir diye ödeme daha yaptım PTT sitesi ile ödeme yaptım çok profesyonel yapmışlar devlet lütfen el atsın!

14 Ocak 2025 03:59

Devlet uyuyor mu adres İstanbul belli uğurcan firma üzerine kayıtlı emin önü İstanbul Google dan çıkıyor

14 Ocak 2025 04:00

Uğurcan İç ve Dış Ticaret

Yorumlar(40)

Cihan
Cihan
1 Ocak 2026 00:42

Aynı şey benimde başıma geldi 60 binliram gitti bu olayda çözüm bulan var mı hiç

Sadece
Sadece
15 Nisan 2025 17:27

Kendini doktor olarak tanıtan arkadaş Letgo'dan bilgisayar mi satıyordu benimde az önce başıma geldi ama işlem yapmadım tereddütte kaldım ve de görmediğim ürüne para vermem isterse 30 bin sifiriysa 3 bine dese bile yine yok yani benim mantığım almaz

12 Nisan 2025 00:00

Aynı durum benimde başıma geldi laptop için 13.500 TL ödedim yazılanları okudum bana yaptıkları yöntemde aynıydı 1 saat içinde fark ettim :/ direk bankamı aradım durumu anlattım paranın gittiği adrese iade talebi oluşturdular fakat onay vereceklerini zannetmiyorum yarın sabah ilk işim savcılığa gideceğim bir ihtimal bulunur'larda basklarının canını yakmasınlar diye...

Mina
Mina
5 Nisan 2025 15:52

Az önce başıma geldi. Letgo'dan ilanı farklı bir şehir olarak açmış. Kendini doktor olarak tanıtıyor. 'Niğde'ye gelip alabilirsiniz olmazsa Dolap veya Epttavm'den yapalım' dedi. Dolap olsun deyince de 'Dolabın komisyonu yüksek Epttavm'den yapalım' diyerek yönlendiriyor. Öncesinde kontrol edip bu şikayet ilanını görünce engelledim. Çok dikkat edilmeli.

Öner
Öner
14 Mart 2025 22:57

Arkadaşlar ucuz mal bulduğunuzda hemen atlamayın. İki gün önce bir Macbook Air ilanı vardı sıfırı 36 bin lira olan ürüne bir haftalık ürün, faturası vs. Var deyip 18 bin yazmış. Kendisini Niğde yaşam hastanesinde doktor olarak tanıyor. E-Epttavm aracılığıyla gönderirim dedi. Adamı Google da arattım evet Niğde de o isimle bir doktor var ama fotoğrafın o adamla alakası yok. Kimse bir haftalık ürünü yarı fiyatına vermez. Tek akıllı siz değilsiniz.

17 Ocak 2025 07:09

Sizi arayan numaralar var mı aynı numaralarsa bir adres elde etmiş oluruz

15 Ocak 2025 12:34

Linki aşırı iyi hazırlamış bende düştüm aynı hataya linkte anasayfaya tıkladığınızda ya da logoya tıkladığınız sizi direk gerçek Epttavm sitesine yönlendiriyor ancak attığı link sahte Epttavm linki anlayamıyorsunuz bile

Emirhan
Emirhan
12 Ocak 2025 02:58

11k :(

Ömer
Ömer
4 Ocak 2025 21:38

Aynı hatayı bende bugün yaptım sahte Epttavm üzerinden yaptığım alışveriş 3 defa hatalı diye para attım ama para bana geri gelmedi ve beni engellediler.

Benzer Şikayeti Var
21 Kasım 2024 17:19

Bana yollanan ibana attım parayı açıklama kısmına elektrikli bisiklet ödemesi diye yazdım savcılığa verdim. Sonuç ne olur bilmiyorum

9 Eylül 2024 15:46

Aynı durumu bende yaşadım paranızı alabildiniz mi acaba

Elif
Elif
25 Ağustos 2024 18:26

Abla acil bakar MSN Epttavm güvencesiyle diye bende 5klk alışveriş yaptım biraz detaylandırır MSN daha emin değilim açıkçası

Sıdıka
Sıdıka
5 Temmuz 2024 18:31

Ne yaptınız bu durum karşısında paranızı alabildiniz mi

Yaşanan Kayıp Ve Yanıltıcı İşlemler!

Kübra
19 Aralık 2024 20:351.591

Bugün Dolap uygulamanız üzerinden 8500 TL tutarında kombi siparişinde bulundum. Karşı taraf bana link attı. Dolap uygula...

1 Destek3 Yorum

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Yanıltmacası

Adem
15 Haziran 2023 05:39710

Ben klima almak istedim. Karşı taraf sahibinden.com linkini attı. Param güvende formunu gerekli yerleri doldurduktan son...

1 Destek

Büşra
11 Ocak 2024 20:093.009

Sahibinden ilan üzerinden kombi satın almaya çalıştım param güven de seçeneği ile yapabileceğimi söyledi kombiyi satan k...

1 Yorum

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer