PttAVM Adı Altında Yanıltıldım

19 Aralık 2023 15:18

Uğurcan İç ve Dış Ticaret bugün tam 5000 TL'mi aldı kombi 2500 TL satın almak istedim kod yanlış diye geri ödenecektir diye ödeme daha yaptım PTT sitesi ile ödeme yaptım çok profesyonel yapmışlar devlet lütfen el atsın!

14 Ocak 2025 03:59

Devlet uyuyor mu adres İstanbul belli uğurcan firma üzerine kayıtlı emin önü İstanbul Google dan çıkıyor

14 Ocak 2025 04:00

Uğurcan İç ve Dış Ticaret

Yorumlar (40)

Cihan
Cihan

Aynı şey benimde başıma geldi 60 binliram gitti bu olayda çözüm bulan var mı hiç

Benimde25 binim gitti olayla ilgili sonuç alabilen var mı

Sadece
Sadece

Kendini doktor olarak tanıtan arkadaş Letgo'dan bilgisayar mi satıyordu benimde az önce başıma geldi ama işlem yapmadım tereddütte kaldım ve de görmediğim ürüne para vermem isterse 30 bin sifiriysa 3 bine dese bile yine yok yani benim mantığım almaz

Aynı durum benimde başıma geldi laptop için 13.500 TL ödedim yazılanları okudum bana yaptıkları yöntemde aynıydı 1 saat içinde fark ettim :/ direk bankamı aradım durumu anlattım paranın gittiği adrese iade talebi oluşturdular fakat onay vereceklerini zannetmiyorum yarın sabah ilk işim savcılığa gideceğim bir ihtimal bulunur'larda basklarının canını yakmasınlar diye...

Maalesef alamadım. Zaten şu yaşadığım olayı bile unutmuştum siz yazıncaya kadar. Polis merkezi olsun karakol olsun uğraşmıyor siz zaten lafa başladığınızda devamını kendileri getiriyor artık onlar için bile çok alışıldık bir durum olmuş

Hilal

Paranızı geri aldınız mı acaba

Mina
Mina

Az önce başıma geldi. Letgo'dan ilanı farklı bir şehir olarak açmış. Kendini doktor olarak tanıtıyor. 'Niğde'ye gelip alabilirsiniz olmazsa Dolap veya Epttavm'den yapalım' dedi. Dolap olsun deyince de 'Dolabın komisyonu yüksek Epttavm'den yapalım' diyerek yönlendiriyor. Öncesinde kontrol edip bu şikayet ilanını görünce engelledim. Çok dikkat edilmeli.

Muharrem
Muharrem

Aynı durumu yaşadım parayı da gönderdim. IBAN açıklama kısmına ürün kodu ve IBAN numarası yazmadığımdan dolayı siparişim onaylanmadı tekrar 12.000 TL ödeme talep edildi tekrardan yapmadım. İade işlemi isterseniz 31-45 süre içerisinde yapılacağı söylendi

Öner
Öner

Arkadaşlar ucuz mal bulduğunuzda hemen atlamayın. İki gün önce bir Macbook Air ilanı vardı sıfırı 36 bin lira olan ürüne bir haftalık ürün, faturası vs. Var deyip 18 bin yazmış. Kendisini Niğde yaşam hastanesinde doktor olarak tanıyor. E-Epttavm aracılığıyla gönderirim dedi. Adamı Google da arattım evet Niğde de o isimle bir doktor var ama fotoğrafın o adamla alakası yok. Kimse bir haftalık ürünü yarı fiyatına vermez. Tek akıllı siz değilsiniz.

İlayda

Sizi arayan numaralar var mı aynı numaralarsa bir adres elde etmiş oluruz

Kalender

Adres Firma ismiyle İstanbul kapalı Çarşı emin önü yakınında söylüyor Google bulursan bize de haber ver yazıyorum

Mağdur

Bu numaradan arandım bende Letgo'dan güvenle başlayan alışverişim beni Epttavm ye yönlendirmeleriyle ne yazık ki hem param gitti hem ürünüm yok

İlayda

Linki aşırı iyi hazırlamış bende düştüm aynı hataya linkte anasayfaya tıkladığınızda ya da logoya tıkladığınız sizi direk gerçek Epttavm sitesine yönlendiriyor ancak attığı link sahte Epttavm linki anlayamıyorsunuz bile

İlayda

***** hanım martta davam var bakalım bekliyoruz

İlayda hanım 29 Ocak gecesi bende yaşadım herhangi bir gelişme var mı

Muhsin
Muhsin

Kardeş bende linke inceden baktım onların sahte linkinde harfler büyük küçük

İlayda

Şikayet ettim üstüne aynı numara tarafından açık açık tehdit edildim peşini bırakmayacağım ama tehdit üstüne de savcılığa gideceğim

Şikayet ettiniz mi

Emirhan
Emirhan

11k :(

Ömer

Aynı hatayı bende bugün yaptım sahte Epttavm üzerinden yaptığım alışveriş 3 defa hatalı diye para attım ama para bana geri gelmedi ve beni engellediler.

Bende 5.500 gitti mazlum kaçan mıydı sizinde IBAN sahibi

Benim de 13 k

Bende de aynısı oldu savcılığa verdim ama ne arayan var ne soran 3 ay oldu

Emrecan
Emrecan

Bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bugün benim de başıma geldi

Berkay
Berkay

Sonuç ne oldu ne yaptın peki?

Sibel

Bana yollanan ibana attım parayı açıklama kısmına elektrikli bisiklet ödemesi diye yazdım savcılığa verdim. Sonuç ne olur bilmiyorum

Attığınız IBAN mazlum Kaçan mıydı benimde başıma geldi

Şeyma
Şeyma

Sonuç alabildiniz mi aynı durum benim başıma da geldi ne yapmam lazım 14000 TL gitti ürün de yok

Mağdur

Bende savcılığa vereceğim aynısı başıma geldi

Benimde bugün başıma geldi 22.500₺ gitti

Aslı
Aslı

Sonuç alabildiz mi bugün bizim de başımıza geldi

Sibel

Aynı durumu bende yaşadım paranızı alabildiniz mi acaba

İlayda

Sibel hanım bir dönüş oldu mu bende bugün savcılığa vereceğim

Sibel

Ben yollanan link üzerinden ibana atmıştım ama parayı gönderdiğim kişi belli açıklama kısmına elektrikli bisiklet ödemesi yazdım sonuç bekliyorum

Fahri

Sibel hanım merhaba öncelikle Epttavm üzerinden k. K havale bu tarz ödeme yaptıysanız bir şey yok ama size link gönderilip oradan havale yolu ile ödeme şahıs IBAN ödeme yaptıysanız geçmiş olsun

Elif

Abla acil bakar MSN Epttavm güvencesiyle diye bende 5klk alışveriş yaptım biraz detaylandırır MSN daha emin değilim açıkçası

Fahri

Merhaba ödeme yi kime yaptınız ptttavm sitesine mi şahıs IBAN'ına mı şahıs IBAN'ına para gönderdiyseniz geçmiş olsun

Seray
Seray

Paranızı geri alabildiniz mi

Sıdıka
Sıdıka

Ne yaptınız bu durum karşısında paranızı alabildiniz mi

Kalender

Uğurcan İç ve Dış Ticaret Adres goggleda yazıyor kimsenin kolu kibirtmasi yok Ben engelliyim babayiğit arıyoruz

Yaşanan Kayıp Ve Yanıltıcı İşlemler!

19 Aralık 2024 20:35

15 Haziran 2023 05:39
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 20:09