Güven Sorunları Ve Yanıltıcı Platform Kullanımı!

18 Aralık 2024 14:06

Dolap uygulamasında akülü araba ve birkaç ürün görseli koyup WhatsApp üzerinden detaylı bilgileri vereceğini söyleyerek insanları farklı platformlara yönlendiriyor. Daha sonra Sahibinden'de yükleyip kargo ücreti çok az olacak şekilde gönderim yapacağını belirtiyor. Sahibinden olunca da insanlar güveniyor ve 'param güvende' şeklinde ödeme yapabilirsiniz deniliyor. Bize aktarılmayacak, sitede kalacak deniliyor. Güvenip biz de ödeme yapıp G*** D*** adlı şahıs adına dekontu siteye yükledik. Çok farklı bir hesap üzerinden insanları yanıltıyor. Bir an boş bulunduğumuzdan kaybettik. Bunların satış yapma haklarının ellerinden alınmasını istiyorum. Sahibinden ve Dolap uygulaması bizlere her şeyi en ince detayına kadar bakarken bunlara neden sessiz kalıyor? Bir hesabı kapatıp diğeriyle açıyorlar. Kimlik bilgisi dışında hesap açılmaması gerekiyor. Biz mağdur olduk. Bari başka insanlar mağdur olmasın diye görüntüsünü yüklüyorum, ona izin verilmiyor ama bu şekilde numara yazmalarına izin veriliyor! Lütfen gereğini yapınız.

04 Ağustos 2024 02:22

30 Ekim 2024 15:57

09 Eylül 2024 15:13
sahibindenparamguvende.onlinealisveris-tr.sa.com Dolap Uygulamasında Yaşanan Güven Sorunu!

Online Alışverişte Talihsiz Deneyim

24 Mart 2025 14:39