Dji Mini 3 Pro Mağduriyeti

01 Ağustos 2023 09:52

H** h** z*** (Zirekler Tekel) telefon numarası 05433981*** ile Facebook Marketplace üzerinde koyduğu ilan için irtibata geçtim 19000 lira yazdığı sıfır kutusunda drona 18000 TL teklif ettim videolarını ve yurt dışı faturasını yolladı ve anlaştık. Güven oluşması açısından Instagram üzerinden de yazıştık kendisinin Erzincan Çayırlı'da market esnafı olduğunu zamanının olmadığını k** a*** adındaki akrabası olduğunu söylediği şahısla iletişime geçmemi Yurtiçi Kargo ile yollayabileceğini yolladıktan sonra faturaya göndereceğini söyledi. Daha sonra adıma kesilmiş Yurtiçi Kargo faturasına istinaden gönderici 05379893**** telefon numaralı k** a*** adına Akbank hesabına EFT olarak kargo dahil 18100 yolladım ancak Yurtiçi Kargo'dan herhangi bir mesaj gelmeyince kargoyla iletişime geçtim sistemin olmadığını ekranda göremediklerini söylediler.

Şahıslar telefona ve mesajlara cevap vermeyince aynı dakika bankamı arayarak yanıltılma ihtimalim olduğunu söyledim ve işlemin iptalini istedim yarın kargo firmasından ve bankamdan cevap gelmediği takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bizim başımıza böyle bir olay geldi!

18 Ocak 2025 23:44

06 Nisan 2025 22:39