Sahibinden.com Üzerinde Kiralık Ev İlanında Kapora Oyunu!

23 Aralık 2024 14:51

Sahibinden.com'da 1218302522 numaralı kiralık ev ilanının sahibi V***K**** ile perşembe günü evi görmek için anlaştık. Bir gün sonra ilanı kaldırdı. Nedenini sorduğumuzda, evi görmek isteyen başka birisinin kapora atacağını söyleyip ilanı kaldırttığını, ancak kaporanın atılmadığını belirtti. Evi önce görmek istiyorsanız kapora atabilirsiniz, ilk önce siz görürsünüz, beğenmezseniz geri iade ederim dedi. Tamam dedim ve 5 bin tl attım. Ertesi gün, kendi nakliye işlemleri için 45 bine ihtiyacı olduğunu ve kalan ödemeleri yapmamı istedi. Yani depozito ve kira vs. Şeklinde. Ben de vazgeçtim ve kaporamı geri istedim. Nakliyeciye verdim, şu an yok ancak perşembe günü verebilirim dedi. Kabul etmedim, şu an kaporamı geri istiyorum. Vazgeçtim, tutmayacağım senin evini dedim. 'Yok' şeklinde cevap verdi. Kendisine bundan sonra avukatımla görüşeceğimi söyledim. Ama yıl olmuş 2024'ün son günleri, böyle bir sitede hala böyle şeyler yaşanıyor. Gerçekten vahim bir durum.

23 Aralık 2024 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Semiha sonuçtan çok memnun

Kiralık Ev İlanı Sonrası Yaşanan Kapora Mağduriyeti Ve Aile Huzursuzluğu

05 Haziran 2025 00:03
"İlginiz alakanız için teşekkür ederim"
kiralik-ev-ilani-sonrasi-yasanan-kapora-magduriyeti-ve-aile-huzursuzlugu-3-63.jpg
kiralik-ev-ilani-sonrasi-yasanan-kapora-magduriyeti-ve-aile-huzursuzlugu-2-50.jpg
kiralik-ev-ilani-sonrasi-yasanan-kapora-magduriyeti-ve-aile-huzursuzlugu-1.jpg
Nurcan sonuçtan memnun değil