Özgün
14 Mart 2024 18:10

Sahibinden de bir defa hesabımı e devlet üzerinden doğruladım ardından hesabımı silmek zorunda kaldım ardından yeni açtığım hesapta daha önce e devlet üzerinden doğrulama yaptığım gerekçesiyle ilan veremiyorum. Sahibinden'i aradım. 2 gün içinde çözeceklerini söylediler. 6 gün oldu her gün arıyorum ve her gün işlemi hızlandırmak için not tuttuklarını söylüyorlar. Yani kaç sefer aradım bunu çözmek bu kadar mi zor ilan veremiyorum bir haftadan bu yana

profile profile profile
15 Mart 2024 08:02 (Şikayetten 13 saat sonra)

15 Mart 2024 15:54

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Yorumlar (12)

Utku
Utku

Aynı sorun bende de var. Hiç kendimi yormadan sahibinden uygulamasını kaldırdım arabam... Yı yükledim. Ayrıca yılda 2. Kez ilan verirsen 300 TL altına verebiliyorsun. Öyle 3-4 binli rakamlar yok. Olur da sizi tekrar aramızda görmek isteriz derlerse düşünebilirim neden olmasın

Adnan
Adnan

Çok saçma sistem bende aynı sorunu yaşıyorum iptal ettim diye 10 sene sahibinden i kullanamıyormuşsun. Bir de biz anlamıyormuşuz bilmiyormuşuz gibi üst bir üslupla bunu bilmeniz lazım her yerde yazıyor diyorlar. Yeni hesapta açamıyorsun. E-devletten düzeltemiyorsun. Sahibinden yardımcı olmuyor. Sahibinden'in uygulamasını telefonumdan sildim bir daha kullanmam. Herkes böyle yapsa çözüm bulurlar emin ol. Boş verdim bende uğraşmayacağım. Bence sende uğraşma 😡

Özlem
Özlem

Probleminiz çözüldü mü, çözüldüyse süreç nasıl ilerledi?

Ümit
Ümit

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi acaba?

sahibindencom-e-devlet-onayi-kaldirma-1.jpg
Muammer
Muammer

Bende kaldırmadım e devletten yardımcı olur musunuz

Serhan
Serhan

Merhaba sahibinden üzerinden ilan vermek için e devlet düzenlemesi yapılması sorunu maalesef benim içinde var başka hesap açmadım ve. Bu kullandığım numaram ile işlem yapıyorum ama maalesef e devlet sorunu veriyor başka hesap ta açamıyorum bu sefer bu numara üzerinden e devlet doğrulaması daha önce yapılmış deniyor Abi her bilgim belli yapılmış bir yanlışlık var ise kişi doğrulaması yaparak yardımcı olunmalı

E-ticaleti durdurarak enflasyon düşürmeye çalışıyor sanki birileri. Böyle saçmalık mı olur sahibinden.com'a giremiyoruz e-devlet'e girdiğimizde başka hesap tanımlı kaldıramıyoruz 😡😡😡

Tevhide
Tevhide

Sorun çözüldü mü

Özkan
Özkan

Aynı durum bende de var yardımcı olursanız sevinirim

Semih
Semih

Benzer durum bende de var, aynı uyarıyı alıyorum ancak onayladığım hesabım nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. Hangi hesapsa onayı kaldırıp yeni hesap açayım diyorum oradan onaylamak için ama o da olmuyor. Hangi hesapta onay verdiysem o hesaba artık ulaşamıyorum yani ve çözüm de yok. Haliyle sitede herhangi bir ilan veremiyorum artık. E-Devlet ile onaylıyoruz sonuçta neden tek hesap var onu da anlamış değilim. Gel gelelim hangi hesapta onay verdim belli değil şimdiki hesabımda da bu hata nedeniyle ilan veremiyorum

Murat
Murat
Şikayeti Çözüldü

Aynı durumu yaşıyorum aradılar çözemeyeceklerini söylediler. Sahibinden gibi büyük bir site nasıl böyle bir açmazı çözmez anlamıyorum.

Nida
Nida

Aynı durum bende de var evet çözemeyecekleri bir durum hatalı bir uygulama olmuş maalesef

09 Temmuz 2024 18:53

Sahibinden E-Devlet Doğrulaması Silinen Hesap Müşteri Hizmetleri