Sahibinden Kilometre Yanlış Ölçümü

Aracımı 12.08.2024 tarihinde Topkapı şubesi Exper noktasına götürdüm. 2021 yılında sıfır olarak teslim aldığım aracımın güncel kilometresi, sahibinden Otobid Auto King isimli firmanın eksperi sonrası 105.000 km olarak söylendi. Ardından yetkili bayiye götürdüm, aracın kilometresini orijinal olarak 28.000 km'de tespit ettiler. Vaktim boşuna gitti, tamamen zaman israfı.

15 Ağustos 2024 13:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Sahibinden Ekspertiz Hayal Kırıklığı: İlanla Uyuşmayan Fiyat Teklifi

2021 model, 18.000 km'de, boya ve değişen olmayan aracım için İnternette Otobid tarafından belirlenen 939.000 TL değere ...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular