Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İlgisizliği!

24 Kasım 2024 11:51

İki, üç ay önce sahibinden.com'da ilana satışa koydum. Bayağı bir kişi düşükten teklif verip beklemeye geçti. Sonra birisi istediğim 340bin fiyatın yerine 320 bin verebileceğini, Manisa halde kabzımallık yaptığı için hafta içi gelemeyeceğini, aracı eşi için alacağını, eşinin acemi olduğunu, acemiliğini bu araç üstünde atmasını istediğini söyledi. Gelince de bu aracın motorunda arızası var deyip fiyatı 305bine düşürdü. 5000 TL bir ay sonra vereceğini söyledi. Bende maddi sıkıntı çeken biri sandım. Ama adam sonra galerici çıktı. Ayrıca müteahhitmiş. Sonrada aracı yine sahibinden.com da kar ederek sattı. Beni bildiğin yalanla oyaladı. Sonra da 5000 TL'yi vermedi. sahibinden.com'a sizde galerici olup galerici olduğunu söylemeden iş yapan birisi var diye bildirimde bulundum. Ama sahibinden.com da banane der gibi cevap vermedi. Sitenin adı sahibinden ama bence galeriden.com olmalı bence. Bana bunu yapan galeride Arslanlar otomotiv olarak Manisa'da kayıtlıdır. O 5000 TL'yi senden alacağım sözümü de V**A*** tehdit diye betimleyip beni savcılığa vermekle tehdit ediyor. Versin bakalım.

24 Kasım 2024 12:31 (Şikayetten 39 dakika sonra)

24 Kasım 2024 12:40

Mevzunun sadece para olmadığını sayın okuyucuların bilmesini istiyorum. Şikayete temel teşkil eden hususları sonra şikayete ekleyeceğimi bilmenizi istiyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 17:03
Sahibinden.com Asılsız İlan Mağduruyum!
Sahibinden.com Asılsız İlan Mağduruyum!

26 Ekim 2023 22:48

Sahibinden Kapora Yanıltmacası

27 Kasım 2024 00:22
Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 18:19
Sahibinden Mağdur Ediyor
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım

Sümeyye