Alirıza
15 Haziran 2024 17:31

Sahibinden.com güvenli ödeme sistemi ile 11.06.2024 tarihinde 16 bin TL tutarında bir işlem gerçekleştirdim. Ancak bu işlem sonucunda mağdur oldum ve savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sahibinden.com gibi büyük ve güvenilir bir sitenin, bu tür olumsuzluklara karşı yeterli hukuki mücadeleyi vermemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Sitenin birebir kopyası olan bir platforma güvendiğim için mağdur oldum. 16 bin TL'lik kaybımı kim karşılayacak? Bu para için bir ay boyunca çalıştım ve emeğimi kaybettim. Sizden, mağduriyetimi gidermenizi ve paramı iade etmenizi talep ediyorum. Dekontlar elimde ve savcılıkta mevcuttur. Bana akıl verecekseniz lütfen aramayın; ben sadece alın terimle kazandığım paramı istiyorum.

15 Haziran 2024 18:26 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Teslime
Teslime

Sahibinden.comdan mağdur olup parasını geri alabilen var mı acaba yazsın lütfen çok mağdur var bilmek istiyoruz

Visal
Visal