Cemil sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 22:07

Sahibinden sitesinde GET ile yapılan alışverişlerde ürünü satın alırken 'kargo bedeli ücretsiz, satıcı öder' şeklinde belirtiliyor; ancak aldığım ürünün kargo ücreti bana yansıtıldı. Sahibinden müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. Bana, GET ile yapılan alışverişlerde ürün kargo bedelini satıcının belirlediği söylendi; fakat sitede bununla ilgili bir bilgi yer almıyor, aksine ücretsiz kargo olarak görünüyor. Siteye güvenerek alışveriş yapıyoruz ve kötü niyetli kişiler tarafından mağdur ediliyoruz. Daha fazla kişinin mağduriyet yaşamaması için bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum.

23 Şubat 2024 07:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

Cemil
Cemil
29 Şubat 2024 22:23

Müşteri hizmetleri tarafın arandım ve haklı olduğum beyan edildi ürünü iade süreci başlattım fakat satıcı ürünü iade almadığı için param hesabıma yatmadı.

Hidayet
08 Şubat 2024 23:00
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
19 Haziran 2025 11:45
"Sorunum çözüldü ürünüm elime ulaştı. İlgilenen herkese teşekkürler"

12 Mayıs 2024 03:09

Sahibinden GET Mağduriyeti İade Sorunu