Emrah sonuçtan hiç memnun değil

İlan Yenileme Ücretlerindeki Adaletsizlik

İlan Yenileme Ücretlerindeki Adaletsizlik
24 Ekim 2024 15:01

Babamın aracını bu yıl içerisinde ücretsiz ilana koydum, kendi aracımı da satmak zorunda kaldım. 1400 küsur fiyat çıktı, koydum ilana, aracı satmam gerekliydi.
İlan sürem doldu, araç satılmadı. Tekrar ilana koymak istediğimde başkalarına 500/600 TL yenileme ücreti çıkıyor. Bana 1585 TL çıkıyor. Böyle bir anlayış olabilir mi? İnsanlar parayı yolda bulmuyor, bir ilan için fahiş fiyatlar bunlar.

24 Ekim 2024 15:06 (Şikayetten 4 dakika sonra)

24 Ekim 2024 18:26

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Emrah
Emrah
25 Ekim 2024 01:16

Açıklamanız ve geri dönüşünüz oldu ancak çözüm odaklı değil fiyatımız bu dediniz bir ilana 1585 TL verdirmek yakışmıyor böyle bir siteye ilk akla gelen sitesiniz diye milleti sömürmenin anlamı yok kimse yerde bulmuyor parayı

Ensar
Ensar

Başka hat yeni üyelik senin işini çözer, sarı site düşünsün

Mete sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden'de Yüksek İlan Ücretleri Araç Piyasasını Şişiriyor

28 Ocak 2025 19:23
Sahibinden'de Yüksek İlan Ücretleri Araç Piyasasını Şişiriyor

Sahibinden.com İlan Şehir Değiştirme Yapamıyorum

07 Haziran 2024 13:48
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

İlan Yenileme Ücretinde Tutarsızlık Ve Mağduriyet

17 Haziran 2025 22:30