Güvenlik Açıkları Ve Mağduriyet

Güvenlik Açıkları Ve Mağduriyet
30 Ekim 2024 00:25

Sahibinden.com maalesef ben de arayüzün taklit olduğunu anlayamadan mağdur oldum. Bugün önce Letgo'dan beğendiğim telefonla ilgili satıcıyla iletişim kurdum. Tamamen güvenilir bilgiler verdi. Hatta satıcı numarası Tunceli'de bir veteriner kliniğine aitti. Bana Sahibinden'de de satışa koyduğunu, oranın daha güvenilir olduğunu söyledi ve link attı. Nasıl düştüm bilemiyorum ama link gerçekten Sahibinden sayfası ile aynıydı. Ödeme adımında 'param güvende' sistemi havaleye yönlendirdi. EFT yaptım, her şey çok normal göründü. Ardından Sahibinden logolu numaradan arandım. Muhasebe departmanından olduğunu söyleyerek, eksik bilgiden dolayı tekrar EFT yapmamı istedi. 'Ödemeniz provizyonda kaldığı için onaylanmadı' dediği anda aklım başıma geldi. Şu anda hesabıma giremiyorum, '5 dakika sonra arayın' deyince şaşırıp hemen yapmalısınız filan dedi. Kapatıp Sahibinden müşteri hizmetlerini aradım. Benim gibi binlerce mağdura rağmen ilk defa duymuş gibi konuştu müşteri hizmetleri. Her şey için çok geç, evet mağdur olduk. Ama benim anlamadığım nasıl böyle bir site bunun önlemini almaz ve bu kişiler bu kadar rahat işlerine devam edebilirler? Nerede yaşıyoruz biz? Gereken her türlü başvuruyu yapacağım, bizleri mağdur etmeye ne sizlerin ne de bankaların hakkı yok.

30 Ekim 2024 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

30 Ekim 2024 22:34

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Ceren

Bizde aynı şeyi bugün yaşadık, savcılığa suç duyurusunda bulunduk ama parayı kurtarır mıyız onu bilemiyorum maalesef

Ceren

Para iadesi alabildiniz mi?

Tabi ki hayır😔

May
May

Maalesef bende 1 hafta önce 7.000 TL lik bir alışveriş yapacaktım aynıları bana söylediler beni arayıp sanki hiç daha önce başka kimse mağdur değilmiş gibi konuşup kapattılar olan emeğime ve parama oldu bir daha da aramadılar

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'da Sahte Arayüz Mağduriyeti

31 Ekim 2024 16:56
Sahibinden.com'da Sahte Arayüz Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 12:15

Huseyin