Safranbolu Devlet Hastanesi 112 Ve Hasta Nakil Araçların Eksikliği

Safranbolu Devlet Hastanesi 112 Ve Hasta Nakil Araçların Eksikliği
10 Ocak 2024 11:06

Babam diyaliz hastası ve Safranbolu Devlet Hastanesi'nde diyalize giriyor. Saat 3'ten 6.30'a kadar Safranbolu nakil aracını bekledik. '4'te gelecek, 5'te gelecek, Kastamonu'ya gitti sizi almaya gelecek' şeklinde 3 buçuk saat boyunca bizi acilde beklettiler. Babamın alması gereken ilaçlar aksadı. Safranbolu Devlet Hastanesi'nin ve Karabük Araştırma Hastanesi'nin nakil araçlarında çok büyük bir eksiklik var. Bu konuda her seferinde mağdur ediliyoruz. Safranbolu'da evimiz var, merdivenli ve asansörsüz. Her gelen ambulans, 'burada asansör yok' diyerek anneme kızıyor, bazen kapıdan içeriye dahi hastamızı sokmuyorlar. Her gelen 112 ekibi, evimizin merdivenli olduğu için annemle tartışıyor. Babam, Safranbolu Devlet Hastanesi'nin diyaliz bölümüne gidiyor. Babamın adı E** Ü**, annemin adı S** Ü**. Her gelen ekip annemle tartışıyor ve babamı eve yatağına dahi bırakmıyorlar. Bu sorunun çözüme ulaşmasını bekliyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

23 Ağustos 2024 19:29

08 Mart 2024 11:03
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İhmali: Babamın Ölümüne Sebep Oldu

19 Aralık 2024 15:25