Yaren sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 07:14
Yaren'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba Sade ekibine teşekkür ederim. Şikayetim üzere gittiğim de hemen aynı gün PRP işlemi uyguladı doktor bey. 1 haftalık süreçte tamamen iz kayboldu. Hatta devamlı iz bitene kadar gelebileceğimi söylediler 2. Seansa gerek bile kalmadı. İlk etapta iz kalacak diye çok korktum ama oradaki ekibi beni çok sıcak ve sakinleştirici şekilde karşıladı. Bu arada epilasyon dökülmelerim de çok memnunum. İlgi için tekrardan teşekkür ederim.”

Lazer epilasyon için Novar poliklinikten buraya geçiş yapmak için tek bölge denedim ve sonucu fotoğrafta görebilirsiniz. Oradan çıkarken bu bir hafif yanık kremleri kullanırsanız geçeceğini söylediler kremleri temin etme lütfunda bile bulunmadılar. Ayrıca komple kolum için 1500 TL ücret aldılar. Kolumun yandığına mı verdiğim paraya mı neye üzüleyim bilmiyorum. Hayır yandığını bildikleri halde iletişim numaralarımızı paylaşıyorum insan nasıl oldu yapabileceğimiz bir şey var mı son durumu ne diye bile sormaz mı? Demek ki alıştıkları bir durum bu yüzden umursamadılar. Gerekli başvurularımı yapacağım.

17 Nisan 2024 07:25

Merhaba arkadaşlar, dün ilgili kuruma gittim genel müdürleri benimle özel bir odada konuştu bu durumun üzücü olduğunu ama geçici bir süreç olduğunu gerekli ne varsa yapacaklarını ve daha sonra doktora yönlendirdi. Doktor bey kolumun üstüne PRP yaptı ve 1 hafta sonra sizi tekrar görelim diyerek kurumdan uğurladılar. Sonuç alana kadar süreçle ilgili gelişmeleri yazacağım. Dün ilgilendikleri ve en azından bir çözüm yolu olduğunu gösterdikleri için birazda olsa içime su serpildi. Umarım bu izim geçmiş şekilde gelişmeleri aktarırım.

24 Nisan 2024 15:45

Canan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 20:38

02 Temmuz 2025 10:07

Gh Estetik Op. Dr. İlhan Pekdemir Birden Fazla Sıkıntı Yaşadığım Bir Merkez

23 Haziran 2023 19:34
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 20:18

17 Şubat 2025 14:53