Rubi Hotel Otelin Güvenliği Ve Çalışanları

24 Temmuz 2023 13:35

Öncelikle 5 değil ancak 3 yıldızı hak ediyor. Çalışanların çoğu çok saygısız size müşteri gibi davranmıyor. Geçen gün şef, arkadaşım yemek alırken "ne bakıyon kızım alsana" gibi bir ifade kullandı, bir müşteriye nasıl böyle hitap edersiniz?

Garsonlar deseniz çok lakayıt, insanla dalga geçer gibi iletişim kuruyorlar. Özellikle Türk müşterileri adam yerine koymuyorlar, açık bar yok, garsonlar içecek getiriyor ve yabancılarla ilgilendikleri gibi türklerle ilgilenmiyorlar, görmezden geliyorlar.

Geçen gün SPA görevlisi bizi kapalı havuzda azarladı, " burada atlayamazsınız çocuk havuzu mu burası insanlar kayıp düşüyor" şeklinde bir ifadeyle, fakat o havuzda gün boyu çocuklar atlıyor zıplıyor futbol oynuyor.

Kaç kere kafamıza top geldi. Hiçbir uyarı yapılmadı. Biz havuza atlayarak girdik diye bir müşteriye karşı takınılamayacak bir tavır ile azarlamak 5 yıldızlı bir otelde olacak iş değil. Ayrıca otel çok korunaksız, otelin yan tarafı halk plajı olduğundan her an herkes girebiliyor içeri, akşam olduktan sonra sahilini mülteciler basıyor, asla bayanları rahat bırakmıyorlar, takip ediyorlar.

İzliyorlar yanımıza gelip konuşmaya çalışıyorlar. Sahil hiç tekin, güvenlikli değil. Ayrıca kaldığımız süre boyunca hem bizim hem de başka bir ailenin odasına bir başkası girdi, oda güvenliği hiç yok, kapılar kilitlenemiyor.

Tatilimiz süresince diken üstündeydik, biz yorumları dikkate almadan gelmiştik, memnuniyet özneldir diye düşünmüştük fakat tatilimiz boyunca bu sitede ne kadar şikayetçi insan varsa hepsine hak vermiş olduk ve ne yazık ki aynı kötü durumlar başımıza gelmiş oldu.

Flora Garden Hotel Pişmanlıktır. Sıkıntılı Bir Hotel

28 Ağustos 2024 11:50
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 14:38
Serdar sonuçtan memnun

03 Haziran 2023 22:55
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Well Palace Side Vaat Edileni Vermeyen Otel!

14 Temmuz 2023 16:56
Well Palace Side Vaat Edileni Vermeyen Otel!