Sadık sonuçtan çok memnun
RS Servis RS Firması Tamir Süreci Hakkında

Sadık
04 Eylül 2024 12:25
2.632"Aracımı 67 gün sonra, 20 Eylül tarihinde teslim aldım. Teslimat sırasında ve sonrasında tespit ettiğimiz eksiklikleri firmaya tekrar ilettim. Araçla ilgili değiştirilmesi ve gözden geçirilmesi gereken çeşitli parçalar mevcuttu. Bu süreçte ve öncesinde göstermiş oldukları desteklerinden dolayı RS firması yetkilisi Sayın Pelda Hanım'a, Atölye Sorumlusu Sayın Fuat Bey'e, ekspertiz firmasından Sayın Cengiz Bey'e ve sigorta acentem Sayın Menduf Bey'e ilgileri ve yardımları için teşekkür ederim. Aracımın eksikliklerinin bir kısmı tarafımızdan, bir kısmı da firma tarafından karşılanarak tamamlanmış olup, şu anda herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır.
Yaşadığım deneyimden yola çıkarak, öneri olarak RS firması tarafından araç sahiplerine haftalık olarak fotoğraflarla araçlarında nelerin yapıldığı ve yapılacağına dair bilgilendirme yapılmasının faydalı olacağını düşünmekteyim. Bu sayede, benim yaşadığım mağduriyetin başka müşteriler tarafından yaşanmamasının sağlanabileceği kanaatindeyim. Bu konunun da dikkate alınması faydalı olacaktır
Saygılarımla"