Royale Online Royale 2 Metin2

27 Haziran 2024 04:12

Royale 2 online kayıtlı şifrem olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Ticket attım, e-postalarımdan hangisini yazdığımı unuttuğum için şifre sıfırlama yapamadım. Kullanıcı adımı ve e-posta adreslerimi söyledim, yardımcı olamayız deyip başlarından attılar. Böyle olmaz, emek verdim. Cana gösterdim, en azından biraz yardımcı olsaydınız.

28 Haziran 2024 00:54

E posta adresime 2 adet çar kayıtlı ve sürekli birinin şifresini değişiyorum buna bir düzen getirilsin kullanıcı ad yazıp şifre sıfırlama yapalım e posta ile şifre sıfırlama işlemi yapılmıyor hangi hesabın şifresini neye göre sıfırlama yapılacak mantığınız alıyor mu böyle bir şeyi acaba? Bunları düşündünüz mü?

27 Haziran 2024 15:13 (Şikayetten 11 saat sonra)
29 Haziran 2024 03:28

Kullanıcı adımı biliyorum mal değilim siz anlamakta zorlanıyor alabilirsiniz ama benim sorunum şifrem 1 e posta adresine 2 adet hesap kayıtlı şifre sıfırla dediğimde istediğim hesabımın değil diğer hesabımın şifresi sıfırlanıyor e posta + ad olarak sıfırlama istemi veya ad ile sıfırlama istemi yapamadığımız için şu an size ne kadar anlatsam da boşa emeklerimiz çöpe gitti bu konu hakkında inanmıyorum ki yardımcı olun çünkü sizde neyi nasıl olacak bilmiyorsunuz bilginiz mi yetmiyor veya emek vermek mi istemiyorsunuz ama birçok insan emek veriyor uğraşıyor oynuyor ayıp sizin yaptığınız emeklerimize yazık başka bir şey değil siz emek etmediğiniz için bizim emeklerimiz gidiyor yazıklar olsun sizlere.

03 Temmuz 2024 16:31
03 Temmuz 2024 19:30

Oradan da yazıyorum çok bilmiş destek personeliniz çok destek oluyor zaten ben buraya boşa yazıyorum çok haklısınız e posta adreslerim çarın benim olduğuna dair fotoğraflar her şeyi atıyorum sizin değilse diyor ayıp başka bir şey değil ad söylüyorum kayıtlı olabilecek e posta adresi söylüyorum tahmini şifrelerimi söylüyorum bir çok kişi aynı durumdan muzdarip siz doğru biliyorsunuz benim gibi sorun yaşayan insanlar yanlış biliyor haklısınız

04 Temmuz 2024 23:47

Royale Online Royale2 Hesap İsmi Veya Şifre Yanlış Diyor

12 Ağustos 2024 20:10

Royale Online Hatalı Kullanıcı Adı Veya Şifre Sorunu!

09 Mayıs 2024 08:51
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Royale Online Hesap E. Posta Değişikliği

01 Temmuz 2024 16:32