Royale Online Royale 2 Metin2

27 Haziran 2024 04:125.768

Royale 2 online kayıtlı şifrem olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Ticket attım, e-postalarımdan hangisini yazdığımı unuttuğum için şifre sıfırlama yapamadım. Kullanıcı adımı ve e-posta adreslerimi söyledim, yardımcı olamayız deyip başlarından attılar. Böyle olmaz, emek verdim. Cana gösterdim, en azından biraz yardımcı olsaydınız.

28 Haziran 2024 00:54

E posta adresime 2 adet çar kayıtlı ve sürekli birinin şifresini değişiyorum buna bir düzen getirilsin kullanıcı ad yazıp şifre sıfırlama yapalım e posta ile şifre sıfırlama işlemi yapılmıyor hangi hesabın şifresini neye göre sıfırlama yapılacak mantığınız alıyor mu böyle bir şeyi acaba? Bunları düşündünüz mü?

27 Haziran 2024 15:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar, Destek ekibimiz hesapla ilgili email, kullanıcı adı veya şifre paylaşımı yapamamaktadır. Bu durumu yaşadığınız için üzgünüz, kullandığınız e-posta adreslerinin gelen kutularına bakarak daha önce bizden mail alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz. Mail aldığınız bir e-posta adresi varsa, onunla sitemizdeki "Kullanıcı Adını unuttum" bölümünden kullanıcı adınızı öğrenebilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

Kerimcan
29 Haziran 2024 03:28

Kullanıcı adımı biliyorum mal değilim siz anlamakta zorlanıyor alabilirsiniz ama benim sorunum şifrem 1 e posta adresine 2 adet hesap kayıtlı şifre sıfırla dediğimde istediğim hesabımın değil diğer hesabımın şifresi sıfırlanıyor e posta + ad olarak sıfırlama istemi veya ad ile sıfırlama istemi yapamadığımız için şu an size ne kadar anlatsam da boşa emeklerimiz çöpe gitti bu konu hakkında inanmıyorum ki yardımcı olun çünkü sizde neyi nasıl olacak bilmiyorsunuz bilginiz mi yetmiyor veya emek vermek mi istemiyorsunuz ama birçok insan emek veriyor uğraşıyor oynuyor ayıp sizin yaptığınız emeklerimize yazık başka bir şey değil siz emek etmediğiniz için bizim emeklerimiz gidiyor yazıklar olsun sizlere.

3 Temmuz 2024 16:31

Merhabalar, Tek bir gerçek mail adresini iki farklı hesapta kullanmanız mümkün değildir. Ayrıca sıfırlama postası tek bir hesaba özel şifreli olarak iletilmektedir. Bu sebeple bir sıfırlama sadece talep edilen hesabın şifresini değiştirir, diğer hesabınızı etkilemez. Bu konularda şikayet platformu üzerinden destek almanız KVKK gereği mümkün değildir, destek sistemimize email adresiniz ile başvurduğunuzda ancak size daha iyi yardımcı olabiliriz. Şu an hesap detaylarınızı bu platform üzerinden görüntüleme hakkına sahip değiliz. Keyifili günler dileriz.

Kerimcan
3 Temmuz 2024 19:30

Oradan da yazıyorum çok bilmiş destek personeliniz çok destek oluyor zaten ben buraya boşa yazıyorum çok haklısınız e posta adreslerim çarın benim olduğuna dair fotoğraflar her şeyi atıyorum sizin değilse diyor ayıp başka bir şey değil ad söylüyorum kayıtlı olabilecek e posta adresi söylüyorum tahmini şifrelerimi söylüyorum bir çok kişi aynı durumdan muzdarip siz doğru biliyorsunuz benim gibi sorun yaşayan insanlar yanlış biliyor haklısınız

4 Temmuz 2024 23:47

Merhabalar, Hesap tespitini görselle sağlamamız mümkün değil. Eğer hesapta daha önce alışveriş yaptıysanız, alışveriş yaptığınız bilgileri; işlem sliplerini varsa dekontlarını ileterek hesabınızın sahipliğini doğrulayabilirsiniz. Ad soyad daha sonra da değiştirilebilen bir veridir. Karakter görsellerine ise güvenmemiz mümkün değildir, çünkü oyuncular karakterlerini farklı sosyal mecralarda paylaşabiliyor. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz. Umarım gerekli bilgileri arkadaşlarımızla paylaşarak hesabınızla ilgili sorunu çözüme kavuşturursunuz. Keyifli oyunlar dileriz.

Royale Online Royale2 Hesap İsmi Veya Şifre Yanlış Diyor

12 Ağustos 2024 20:104.885

Royale 2 oyununu dün akşam kapattım. Bugün giriş yaparken hesap ismi veya şifre yanlış diyor, giriş yapamıyorum. Şifre v...

Royale Online Hatalı Kullanıcı Adı Veya Şifre Sorunu!

9 Mayıs 2024 08:511.459

Royale Online hesabıma bir gün giriş yaparken hatalı kullanıcı adı veya şifre hatası aldım. Şifremin doğru olduğuna emin...

Royale Online Hesap E. Posta Değişikliği

1 Temmuz 2024 16:322.204

Royale online hesabımın e-postasının şifresini unuttum, hesap kilitlendi. Engellendi, e-posta yeni olduğunda kurtarma fo...

2 Yorum

2 Mart 2025 12:461.937

Merhaba, Royal Online şifremi unuttum. Şifremi sıfırlamak için e-posta gelmiyor, kayıtlı e-posta değil diyor. Yardımcı o...

Tümünü Gör
Kabasakal Royale Online Yang Satışı

Kabasakal RoyaleOnline Yang Satışı

Eyup
Royale Online Pazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale OnlinePazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale Online Vallahi Bıktık

Royale OnlineVallahi Bıktık

Kerem
Royale Online Derhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Royale OnlineDerhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Oktay
Royale Online Alttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Royale OnlineAlttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Şahin