Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da İade Kabusu: Kullanılmamış Ürün İade Edilemiyor!

Trendyol'da İade Kabusu: Kullanılmamış Ürün İade Edilemiyor!
06 Aralık 2024 17:33

Trendyol üzerinden Rosesso isimli ilgisiz mağazadan 1 adet Swarovski pembe taşlı sekizgen kol saati aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra yüksek miktarda indirime girdi. Bu nedenle yeniden sipariş verip pahalı aldığımı iade etmek istedim. Ürünü asla kullanmamış olmama ve jelatini paketi ile göndermiş olmama rağmen "kullanılmış" diye iademi kabul etmedi. Trendyol arkamda durur diye canlı desteğe bağlandım. Ürün size gelince tekrar bizimle iletişime geçin, destek olalım, bizim için sizin beyanınız önemli dediler. Ürün elime geldikten sonra paketli ve jelatinli olduğuna dair görsel ilettim ancak garip bir şekilde hem mağaza hem Trendyol kullanıldığına dair dönüş yapıp hiçbir şekilde iade almayacaklarını, istersem yasal yollara başvurabileceğimi söylediler. Mağazaya ulaşmak zaten mümkün değil, satıcıya soru sor kısmında asla soruma cevap verilmiyor. Trendyol ise yapacak bir şey yok diyor. Yıllardır Trendyol'dan alışveriş yaparım, ilk defa böyle bir şey yaşadım. Bundan sonra kullanmaya devam etmeyeceğim.

25 Eylül 2023 20:47
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Cep Store Kalitesizlik Ve Saygısızlık Had Safhada!

30 Temmuz 2024 11:29
Cep Store Kalitesizlik Ve Saygısızlık Had Safhada!

04 Kasım 2023 00:02
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 11:20