Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Yeni Alınan Bisiklette Pil Sorunu

02 Kasım 2024 01:13

24.10.2024 de BİM mağazasından RKS 3 Pro X bisiklet aldım. Diyarbakır'da ileri motor yetkili servisinizden kurulumunu yaptık. Kurulum esnasında güç ekrana gelmedi, firma pil boştur dedi.

Evde pili tamamen şarj ettim ve 30 km yol yaptım, çoğunu pedal attım. Ekran sürekli aç kapa arızası yaptı. Bu hususta yetkili servis pil arızası var, Gaziantep'e gönderelim dedi. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

02 Kasım 2024 12:27

Bugün Diyarbakır da bulunan ileri motor RKS yetkili servisine gittim bataryayı verdim Gaziantep RKS fabrikasına gönderileceği söylenildi, bakalım ne zaman gelecek

03 Kasım 2024 12:52

Bu arada arkadaşlar RKS bisiklet alırken unutmayınız! Bisikleti kutu ile herhangi bir satıcı mağazadan alıp serviste kutu açılımı yaptınız üründe herhangi bir sorun varsa aldığınız mağazaya iade edemiyorsunuz. Nedeni şu;Servis kutuyu açtıktan sonra sorun görüyor lakin sorunu RKS fabrikası ile sorunlu parçayı değiştirmek için uğraş gösterebiliyor. Ben kendim bu bisiklette akü sorunu tespit ettiniz mağazaya iade edeceğim bana bir evrak verin kutu açılımında ürün sorunlu diye servis bana RKS fabrikasının bize verdiği öyle bir yetki yok deyip seve seve o sorunlu parçanın Gaziantep te değişimden gelmesini bekliyorsunuz.

Ethem sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 17:18
RKS Motor RKS Sorumsuz Satıcılık Anlayışı!
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Elektrikli Bisiklet Kusurlu

28 Eylül 2023 09:58
Engin sonuçtan hiç memnun değil

E-Bisiklet Satış Sonrası Servis ve Batarya Sorunu Hakkında Şikayet

30 Temmuz 2025 16:45
Karahan sonuçtan hiç memnun değil

RKS Elektrikli Bisiklette Batarya Sorunu

Karahan
14 Şubat 2024 19:21

RKS Motor Elektrikli Bisiklet, Servis, Yedek Parça Ve Garanti Sorunu!

20 Temmuz 2023 16:48