Harun sonuçtan çok memnun

RKS Motor Sustu Elektrik Gelmiyor Servis Yardımcı Olmadı

17 Ağustos 2023 15:06
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Yeterince ilgilendiler teşekkürler”

RKS darkblue 50 motor aldım. Mert motor Zeytinburnu'ndan. Motor ilk aldığımdan beri sıkıntılıydı açma tuşunu çevirdiğimde açılmıyordu normalde illa gaz vermem gerekiyordu. Servis o şekilde verdi.

Bana ve 250 km kadar o şekilde kullandım. Dün benzinlikte depoyu fulledikten sonra motora elektrik gelmedi. Allah'tan otopark yakındaydı motosikleti iterek götürdüm. Ertesi gün yani bugün servisi aradım böyle bir sıkıntı olduğunu söyledim. Motoru getirmem gerektiğini söylediler.

Motor çalışmıyor nasıl getirebilirim diye söylediğimde, herhangi bir şey yapamayacaklarını daha ilk aldığım yeni ve garantili olan motorun böyle bir sıkıntısı olmasına rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Çok mantıksız değil mi?

Koskoca RKS birini gönderip baktıramıyor. Neyse sağ olsun bir arkadaş baktı aküye ortadaki küçük sigorta yanmış. O kadar kötü yapmışlar ki. 250 km'de patladı. Kötü gerçekten. Garanti falan olayı yalan

profile profile
20 Ağustos 2023 15:42

Servis motoru düzeltti dün bir sorun yaşamadım. Bugün gidip tekrar kontrol edeceğim. Bu durumdan hiç memnun değilim. İlk aldığım motordan fabrikanın yaptığı bir hatadan dolayı sıkıntı yaşamak beni üzdü. Değiştirilip düzgün bir motor verilirse sevinirim.

08 Ocak 2024 13:09

Yeterince ilgilendiler teşekkürler